Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Galapagos eilanden bezoeken

De Galapagos eilanden bezoeken is een waar voorrecht. De indrukwekkende eilandengroep was nooit met het vasteland verbonden en daardoor heeft de flora en fauna zich op een unieke wijze ontwikkeld. Dit paradijs is werkelijk uniek en zal u als natuurliefhebber versteld doen staan vanwege de ongewone pracht. Wilt u een luxe reis naar de Galapagos maken? Met plezier organiseren wij voor u een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen.  

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis naar de Galapagos of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op.
Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen - Voor het bezoeken van de Galapagos eilanden

Heeft u vragen over het bezoeken van de Galapagos eilanden, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen