Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Luxe reis Uruguay

Uruguay is aanzienlijk rustiger en kleiner dan buurlanden Argentinië en Brazilië. Een beetje een vreemde eend in de bijt is het wel en dat maakt Uruguay nu net zo bijzonder. Naast de moderne hoofdstad en het eenvoudige boerenleven heeft Uruguay eveneens een geweldige kust waar ‘bohemian barefoot luxury’ de norm is. Wilt u een luxe reis naar Uruguay maken? Met plezier organiseren wij voor u een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen.  

Rondreizen - Bekijk hier de voorbeelden voor een luxe reis naar Uruguay. Alle reizen zijn naar uw wensen en ideeën aan te passen.

Hoogtepunten - Bij een rondreis in Uruguay komt u niets te kort. Hoewel het land relatief klein is, is het erg veelzijdig en is er genoeg te beleven.

 • Ontdek de steden

  Ontdek de steden

  Montevideo, de hoofdstad van Uruguay is een interessante mengelmoes van moderne en klassieke architectuur. In Colonia del Sacramento daarentegen lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Lees meer

 • Barefoot luxury aan de kust

  Barefoot luxury aan de kust

  Uruguay heeft prachtige kustlijnen met unieke en luxueuze boutique hotels. Hier geniet u van de 'bohemian barefoot luxury', hoogstaande restaurants met verfijnde gerechten, kwalitatieve wijnen en frisse cocktails. Lees meer

 • Landelijke omgeving

  Landelijke omgeving

  Het land kenmerkt zich door haar eenvoud. Maak kennis met het Uruguayaanse boerenleven. Rijd paard en geniet ondertussen van de schoonheid van het platteland. Bij een luxe reis door Uruguay hoort zeker ook een verblijf op één van de sfeervolle estancia's, waar u aan gastvrijheid, comfort en culinaire geneugten niets te kort komt. Lees meer

 • Laat u verrassen

  Laat u verrassen

  Wij als Latijns-Amerika specialist komen vaak in Uruguay en we gaan altijd op zoek naar nieuwe en unieke plekken en accommodaties. Bent u benieuwd naar wat Uruguay naast de gebaande paden nog meer te bieden heeft? Laat u dan verrassen door een van onze tips. Lees meer

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis naar Uruguay of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Klantervaringen

Kerst in Uruguay

In Corona tijd waarin alles op slot zit mochten wij op reis! Bestemming: Uruguay.

Het merendeel van de mensen aan wie we vertelde dat we naar Uruguay gingen reageerde met: Waarheen? Waar ligt dat eigenlijk? Petra van Sapa Pana Travel heeft voor ons een prachtig programma samengesteld. Er is ontzettend goed naar ons geluisterd en dat hebben we vervolgens gemerkt tijdens de reis.

Antoinette en Jurriaan 

Lees de volledige ervaring

Reisvoorstel aanvragen - Een luxe reis naar Uruguay

Heeft u vragen over een unieke luxe reis door Uruguay, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen