Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Galapagos archipel

Een wonder van de natuur

De Galapagos eilanden zijn wat ons betreft  één van de meest magische plekken op aarde! Niet alleen heeft de eilanden groep nooit vastgezeten aan het vaste land, waardoor er een unieke flora en fauna is ontstaan, maar ook zien de dieren op de Galapagos de mens niet als natuurlijke vijand, waardoor ze niet wegschieten als ze mensen zien.

Meer informatie over de Galapagos?

De Galapagos Archipel is een bijzondere eilandengroep. Hoewel het uitstekend te combineren is met het vaste land van Ecuador is het ook een bestemming op zich waar veel over te vertellen is. Wilt u meer weten over deze bijzondere bestemming? Bezoek dan onze pagina over de Galapagos Eilanden. 

Rondreis door Ecuador maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Ecuador de maken, inclusief een bezoek aan de Galapagos en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen