Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Luxe reis Nicaragua

Met haar prachtige meren, reusachtige vulkanen, sfeervolle koloniale steden, zeer afwisselende natuur en aantrekkelijke hagelwitte zandstranden is Nicaragua echt een múst om te bezoeken. Wilt u een luxe reis naar Nicaragua maken? Met plezier organiseren wij voor u een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen. 

Hoogtepunten - Toeristisch gezien is Nicaragua het minst bekende land van Midden-Amerika en dat doet het land tekort. Nicaragua biedt een perfecte mix van hoogtepunten voor de reizigers die de grote massa willen vermijden en op zoek zijn naar meer authenticiteit.

 • Koloniale steden

  Koloniale steden

  De steden van Nicaragua worden gekenmerkt door haar koloniale verleden. Granada wordt gezien als een van de mooiste koloniale steden van Midden-Amerika. Maar ook in de steden Leon en Managua is het heerlijk rondslenteren. Lees meer

 • De kust van Nicaragua

  De kust van Nicaragua

  Nicaragua ligt zowel aan de Caribische kust als aan de Pacifische kust. De mogelijkheden voor ontspannen op witte zandstranden en uitijken over een blauwe zee zijn dan ook eindeloos. Maar vergis u niet, want de kust heeft ook voldoende te bieden voor de actieve reiziger. Lees meer

 • Het binnenland in

  Het binnenland in

  Nicaragua wordt ook wel het land van vulkanen en meren genoemd. Reist u het binnenland in dan weet u direct waar dit vandaan komt. Naast de natuur die u hier zult tegenkomen, is het binnenland ook rijk aan cultuur en historie. Bovendien wordt u hartelijk ontvangen door de vriendelijke bevolking. Lees meer

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis naar Nicaragua of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op.
Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen - Voor een luxe reis naar Nicaragua

Heeft u vragen over een unieke luxe reis door Nicaragua, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Reisvoorstel aanvragen