Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Ons verhaal

De woorden Sapa en Pana zijn afkomstig uit het Quechua, de taal van de Inca's. Samen betekenen ze, vrij vertaald, de Unieke Reis. Dat is precies waar wij naar streven als wij voor u een rondreis op maat organiseren. Volledig afgestemd op uw wensen.

Ons verhaal in beeld

Hoe het begon

Mijn eerste reis bracht me naar Guatemala, waar ik Spaans studeerde. Na mijn studie reisde ik rond in Mexico, Honduras, Peru, Bolivia en Chili. Zo maakte ik voor het eerst kennis met precolumbiaanse culturen als die van de Maya’s, de Inca’s en die van de Aymara’s in het noorden van Chili en Bolivia. Ik bezocht betoverend mooie historische stadjes als Antigua in Guatemala, San Cristobal de las Casas in Mexico en Cuzco in Peru. Ik reisde door dichte jungle, over de hoogste toppen van de Andes, doorkruiste de droogste woestijn op aarde. Het was duidelijk dat Latijns-Amerika me in zijn greep had en me niet meer los zou laten.

Je kunt naar iedere uithoek van deze planeet reizen, maar toen ik voor het eerst in Latijns-Amerika arriveerde, werden mijn zintuigen meer en heftiger geprikkeld dan ooit daarvoor. 

Johan van Rijswijck, founder Sapa Pana Travel

Johan met Volvo in Anita Vallei Argentinie monserrate Johan recht Bogota

Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen