Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Magia Latina Magazine

Sapa Pana Travel, al 15 jaar passie voor Latijns-Amerika!  Een prachtige mijlpaal waar we erg trots op zijn. Ons 15-jarig bestaan hebben we dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We hebben het gevierd  met een uitgave van het prachtige magazine; Magia Latina!

Magazine aanvragen

Passie voor Latijns-Amerika

Het begon allemaal in 2003 toen Johan van Rijswijck Sapa Pana Travel oprichtte, omdat hij zijn passie voor Latijns-Amerika wilde delen met andere mensen. Tijdens zijn eerste ontmoeting met Latijns-Amerika werd het direct duidelijk dat dit continent hem niet meer los zou laten. 

In de afgelopen jaren is het team uitgebreid met meer Latijns-Amerika liefhebbers en bezoeken we regelmatig het continent om nieuwe plekken te ontdekken. Tijdens deze inspirerende reizen hebben we veel andere mensen leren kennen, onbekende geuren geroken en bijzondere smaken geproefd. “Niet voor niets is ons motto: “Waar u naar toe gaat, zijn wij geweest.” 

Je kunt naar iedere uithoek van deze planeet reizen, maar toen ik voor het eerst in Latijns-Amerika arriveerde, werden mijn zintuigen meer en heftiger geprikkeld dan ooit daarvoor

Vraag het Magia Latina magazine gratis aan

Om het 15 jarig bestaan van Sapa Pana Travel te vieren hebben we een prachtig magazine uitgebracht; Magia Latina! Het magazine staat boordevol verhalen over bijzondere gebieden, routes en steden die we op onze vele reizen hebben ontdekt. Het is een must voor iedereen die van plan is om naar Latijns-Amerika af te reizen, er al is geweest én voor iedereen die van mooie dingen in het leven houdt. Bent u benieuwd? Vraag gratis bij ons het Magia Latina magazine aan. Laat u inspireren, droom even weg en reis in gedachten af naar het kleurrijkste werelddeel op aarde!

Vraag het magazine voor uzelf aan of geef het iemand cadeau.