Contact

De reisspecialisten van Sapa Pana Travel adviseren u graag bij het samenstellen van Uw Unieke Reis; een luxe reis naar Latijns Amerika en/of Antarctica. U reist individueel, geheel verzorgd en de reis is speciaal voor u op maat gemaakt!

Bel ons op telefoonnummer: 073 - 610 6204

óf stuur ons een email:  info@sapapanatravel.nl

Waarom vinden wij het fijn als u ons belt?

Uw reiswensen spreken wij het liefste persoonlijk met u door. Mailt u ons toch, bijvoorbeeld buiten onze openingstijden, geeft u ons dan alstublieft ook een telefoonnummer door met een gewenste moment (datum en tijdstip) dat we u kunnen bellen. Vanzelfsprekend kunnen we u ook 's avonds en/of in het weekend terugbellen. 

Kunt u naar ons kantoor komen?

Uiteraard, wij ontvangen u graag - op afspraak - om uw reiswensen door te spreken! Waarom op afspraak? We willen tijd voor u vrij maken én er zeker van zijn dat de juiste reisspecialist voor u beschikbaar is. Sapa Pana Travel is gevestigd in een karakteristiek pand in het historische centrum van 's-Hertogenbosch. We kunnen een afspraak met u ook 's avonds en/of in het weekend plannen.

Kan een persoonlijke reisadviseur of reisbureau uit uw regio ook bij ons boeken?

Ja, dit is mogelijk. Laat uw reisadviseur / - bureau contact opnemen met één van onze reisspecialisten.

 

Goed om te weten: aanvragen voor de kerstperiode

Voor aanvragen van reizen in de periode tussen 21 december 2018 en 6 januari 2019 vragen wij € 150,- offertekosten (retour bij boeking van de reis). Waarom? Het is absoluut hoogseizoen in Latijns-Amerika en we willen u vanzelfsprekend een reisvoorstel aanbieden dat ook daadwerkelijk beschikbaar is op dat moment. Het checken van deze - steeds wisselende beschikbaarheid, met nog steeds pas een garantie bij het definitief boeken - is erg tijdrovend voor ons én de hotels en we vragen daarom ook iets meer commitment van u. Dank voor uw begrip.


Post- en bezoekadres
Capucijnenpoort 6
5211 EC 's-Hertogenbosch
T:0031 (0)73-6106204
E:info@sapapanatravel.nl 
F:0031 (0)73-6106204 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier