Contact

De reisspecialisten van Sapa Pana Travel adviseren u graag bij het samenstellen van Uw Unieke Reis; een luxe reis naar Latijns Amerika en/of Antarctica. U reist individueel, geheel verzorgd en de reis is speciaal voor u op maat gemaakt!

Bel ons op telefoonnummer: 073 - 610 6204

óf stuur ons een email:  info@sapapanatravel.nl

Aanvragen voor de kerstperiode

Goed om te weten! Voor aanvragen van reizen in de periode tussen 21 december 2017 en 8 januari 2018 vragen wij na 16 oktober j.l. € 150,- offertekosten (retour bij boeking van de reis). Waarom? Het is absoluut hoogseizoen in Latijns-Amerika en we willen u vanzelfsprekend een reisvoorstel aanbieden dat ook daadwerkelijk beschikbaar is op dat moment. Het checken van deze - steeds wisselende beschikbaarheid, met nog steeds pas een garantie bij het definitief boeken - is erg tijdrovend voor ons én de hotels en we vragen daarom ook iets meer commitment van u. Dank voor uw begrip.

Waarom vinden wij het fijn als u ons belt?
Uw reiswensen spreken wij het liefste persoonlijk met u door. Mailt u ons toch, bijvoorbeeld buiten onze openingstijden, geeft u ons dan alstublieft ook een telefoonnummer door met een gewenste moment (datum en tijdstip) dat we u kunnen bellen. Vanzelfsprekend kunnen we u ook 's avonds en/of in het weekend terugbellen. 

Kunt u naar ons kantoor komen?
Uiteraard, wij ontvangen u graag - op afspraak - om uw reiswensen door te spreken! Waarom op afspraak? We willen tijd voor u vrij maken én er zeker van zijn dat de juiste reisspecialist voor u beschikbaar is. Sapa Pana Travel is gevestigd in een karakteristiek pand in het historische centrum van 's-Hertogenbosch. We kunnen een afspraak met u ook 's avonds en/of in het weekend plannen.

Kan een persoonlijke reisadviseur of reisbureau uit uw regio ook bij ons boeken?
Ja, dit is mogelijk. Laat uw reisadviseur / - bureau contact opnemen met één van onze reisspecialisten.


Post- en bezoekadres
Capucijnenpoort 6
5211 EC 's-Hertogenbosch
T:0031 (0)73-6106204
E:info@sapapanatravel.nl 
F:0031 (0)73-6106204 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wij maken gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Verberg