Contact

De reisspecialisten van Sapa Pana Travel adviseren u graag bij het samenstellen van Uw Unieke Reis; een luxe reis naar Latijns Amerika en/of Antarctica. U reist individueel, geheel verzorgd en de reis is speciaal voor u op maat gemaakt!

Bel ons op telefoonnummer: 073 - 610 6204

óf stuur ons een email:  info@sapapanatravel.nl

Waarom vinden wij het fijn als u ons belt?

Omdat u één van uw meest waardevolle zaken in onze handen geeft, namelijk uw kostbare vrije tijd, willen we het liefste zo veel mogelijk van u weten om zodoende een reis perfect op uw persoonlijke wensen af te kunnen stemmen. Op basis van dit gesprek gaan wij aan de slag met het uitwerken van een persoonlijk reisvoorstel.

Mailt u ons toch, bijvoorbeeld buiten onze openingstijden, geeft u ons dan alstublieft ook een telefoonnummer door met een gewenste moment (datum en tijdstip) dat we u kunnen bellen. Vanzelfsprekend kunnen we u ook 's avonds en/of in het weekend terugbellen. 

Kunt u naar ons kantoor komen?

Uiteraard, wij ontvangen u graag - op afspraak - om uw reiswensen door te spreken! Waarom op afspraak? We willen tijd voor u vrij maken én er zeker van zijn dat de juiste reisspecialist voor u beschikbaar is. Sapa Pana Travel is gevestigd in een karakteristiek pand in het historische centrum van 's-Hertogenbosch. We kunnen een afspraak met u ook 's avonds en/of in het weekend plannen.

Kan een persoonlijke reisadviseur of reisbureau uit uw regio ook bij ons boeken?

Ja, dit is mogelijk. Laat uw reisadviseur / - bureau contact opnemen met één van onze reisspecialisten.

Post- en bezoekadres
Capucijnenpoort 6
5211 EC 's-Hertogenbosch
T:0031 (0)73-6106204
E:info@sapapanatravel.nl 
F:0031 (0)73-6106204 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier