Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Omdat mensen het verschil maken

Tijdens de Gente Mágica interviews gaan wij in gesprek met mensen die een bijzonder verhaal hebben en die onze liefde voor Latijns-Amerika delen. Zo kunt u even heerlijk vanuit huis wegdromen naar het mooiste continent ter wereld. Bekijk hieronder de eerstvolgende data van onze online interviews en meld u aan. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend.

Online interviews - Droom even lekker weg bij inspirerende verhalen uit het mooiste continent ter wereld.

Over Gente Mágica

Bij Sapa Pana Travel geloven wij er in dat mensen het verschil maken. In ons geval het verschil tussen een mooie en een onvergetelijke reis. Wij houden van Latijns-Amerika en willen onze reizigers net zo van dit continent laten genieten zoals wij er zelf van genieten. Al bijna twintig jaar investeren we veel energie in het ontdekken van bijzondere plekken en het opbouwen en onderhouden van een sterk netwerk van mensen met wie wij de liefde voor Latijns-Amerika delen. 

In de Gente Mágica interviews gaat Johan zelf in gesprek met mensen uit ons netwerk die onze passie voor Latijns-Amerika delen en een interessant verhaal te vertellen hebben. Zo gaat hij in gesprek met gidsen, met eigenaren van bijzondere hotels of cruise rederijen, maar ook met mensen die een stichting gestart zijn of bijvoorbeeld een reisjournalist die verknocht is aan Latijns-Amerika. In de gesprekken zal het gaan over hun passie, waarom ze gekozen hebben voor het geen wat ze doen en over hun dromen. 

Online het interview bekijken, hoe werkt dat?

De interviews vinden eens in de twee weken plaats op maandag om 19:30 en duren een half uur tot 45 minuten. Tijdens het gesprek kunt u via de chat ook zelf vragen stellen die ter plekke behandeld worden. Kunt u hier niet bij aanwezig zijn? De interviews worden opgenomen en deze kunt u later op onze website terug kijken en via een podcast terug luisteren. 

Aanmelden en het interview live bekijken is heel eenvoudig.  

  • Hierboven ziet u de onderwerpen van onze online interviews. Klik op de rode button 'aanmelden' van de interviews(s) die u wilt volgen
  • U komt terecht in een ander scherm en kunt u uw naam en e-mailadres invullen. Klik vervolgens op de knop 'aanmelding bevestigen' en er verschijnt een pagina dat uw aanmelding is gelukt.
  • In de postvak in van uw e-mail ontvangt u eveneens een e-mail dat de aanmelding is gelukt. U hoeft nu niets meer te doen tot de dag dat de online presentatie plaatsvindt. 
  • Op de dag van de online presentatie onvangt u 15 minuten voor aanvang een e-mail in uw postvak in. In deze e-mail zit wederom een button waarop u kunt klikken. 
  • U wordt naar een websitepagina gestuurd waar de sessie gaat plaatsvinden. U heeft nog even tijd om een kopje koffie te pakken en er goed voor te gaan zitten.
  • Om 18:30 uur start de online presentatie op de pagina die u een kwartiertje eerder heeft geopend. Nu kunt u naar het interview kijken en hoeft u verder niets te doen. 

Heeft u toch nog vragen over het aanmelden en hoe het werkt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. 

 

Contact

Heeft u vragen over de online sessies Gente Mágica of kunt u er niet bij aanwezig zijn, maar wilt hier wel graag meer over weten?  Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar een oplossing. Bel naar +31 73 610 62 04 stuur een mail naar info@sapapanatravel.nl of neem contact op via ons formulier.

Neem contact op