Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Luxe reis Guatemala

Guatemala is het land waar Johan ooit Spaans studeerde en sindsdien verkocht aan is. “Als ik mijn ogen sluit en in gedachten denk aan Guatemala, dan is het eerste woord bij me opkomt: sprookjesachtig”. Wilt u een luxe reis naar Guatemala maken? Met plezier organiseren wij voor u een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen.  

Hoogtepunten - "Wat is Guatemala een mooi land vol contrasten en wat een vriendelijke, gastvrije bevolking" aldus een van onze reizigers die samen met haar gezin een rondreis door het land van de eeuwige lente maakte.

 • Antigua: historische parel tussen drie vulkanen

  Antigua: historische parel tussen drie vulkanen

  Dit schilderachtige stadje, gelegen tussen de groene hellingen van de Agua, Fuego en Acatenango vulkanen is één van de best bewaarde geheimen van Latijns-Amerika. Een heerlijke plek, met vrolijk gekleurde huizen aan met kinderkopjes bedekte straatjes. Lees meer

 • De verborgen steden van de Maya's

  De verborgen steden van de Maya's

  De Maya cultuur is fascinerende een precolumbiaanse beschaving die ongeveer 2000 jaar voor Christus ontstond en haar hoogtijdagen beleefde  tussen 250 en 900 jaar na het begin van onze jaartelling. Een boeiende beschaving die prachtige steden bouwde in de dichte jungle. In Guatemala kunt u de beroemde Maya stad Tikal bezoeken, maar ook minder bekende.
  Lees meer

 • Het sprookjesachtige meer van Atitlán

  Het sprookjesachtige meer van Atitlán

  Zonder twijfel één van de mooiste meren ter wereld! De Engelse schrijver Aldous Huxlex omschreef het meer zeer treffend; “Lake Como it seems to me, touches on the limit of permissibly picturesque, but Atitlán is Como with additional embellishments of several immense volcanoes. It really is too much of a good thing.” En daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Lees meer

 • Laat u verrassen

  Laat u verrassen

  Wij als Latijns-Amerika specialist komen vaak in Guatemala en we gaan altijd op zoek naar nieuwe en unieke plekken en accommodaties. Bent u benieuwd naar wat Guatemala naast de gebaande paden nog meer te bieden heeft? Laat u dan verrassen door een van onze tips. Lees meer

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis naar Guatemala of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen - Voor een luxe reis naar Guatemala

Heeft u vragen over een unieke luxe reis door Guatemala, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Reisvoorstel aanvragen