Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Luxe reis Mexico

Een luxe reis door Mexico is een waar voorrecht. Niet in de eerste plaats omdat u uw luxe rondreis kan afsluiten aan één van de vele idyllische zandstranden. Maar ook omdat u verrast wordt door de unieke mix van culturen, de adembenemende natuurwonderen en het lekkere eten dat een belangrijk onderdeel vormt van het Mexicaanse leven. Wilt u ook een luxe reis naar Mexico maken? Met plezier organiseren wij een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen.

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis door Mexico of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op.
Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen - Voor een luxe reis naar Mexico

Heeft u vragen over een unieke luxe reis door Mexico, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen