Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Luxe reis Cuba

Cuba, een betoverend mooi tropisch eiland in de Caribische zee, dat met haar roerige geschiedenis een unieke bestemming is. Na het overlijden van Fidel, begon het land zich open te stellen en wordt ondernemerschap schoorvoetend geaccepteerd. Het heeft er onder andere toe geleid dat er steeds meer kleine, sfeervolle restaurants openen, waar u uitstekend kunt eten. Ook vindt u er meer en meer kleinschalige, sfeervolle boetiekhotels, waar u volledig in de watten wordt gelegd. We kennen de plekjes en samen met onze enthousiaste mensen ter plaatse, zorgen wij dat u een onvergetelijke reis naar Cuba beleeft. Wilt u kennismaken met Cuba? Met plezier organiseren wij voor u een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen.

Rondreizen - Bekijk hier de voorbeelden voor een luxe reis naar Cuba. Alle reizen zijn naar uw wensen en ideeën aan te passen.

Hoogtepunten - Cuba een betoverend mooi tropisch eiland in de Caribische zee. Bezoek de steden, rijd te paard door de groene valleien, bezoek een tabaksplantage en ontdek de stranden.

 • Havana, stad van verhalen

  Havana, stad van verhalen

  Havana is een waanzinnige stad, met verschillende karakteristieke wijken, die elk hun eigen identiteit hebben. Met de juiste gidsen kunt u zich laven aan de boeiende verhalen, die de roemruchte geschiedenis van het land en haar boeiende hoofdstad inkleuren. Lees meer

 • Trinidad, een stad als een oude ansichtkaart

  Trinidad, een stad als een oude ansichtkaart

  Een schilderachtig palet van in vrolijke kleuren gepleisterde huizen en kerken tegen een decor van de met regenwoud overwoekerde heuvels van het Escambray gebergte. Lees meer

 • Groene vallei Viñales

  Groene vallei Viñales

  Het prachtige groene landschap, gekenmerkt door kegelvormige, kalkstenen heuvels is de plek waar de beste tabak wordt geteelt voor de wereldberoemde Cubaanse sigaren. Lees meer

 • Het vrijzinnige Santa Clara

  Het vrijzinnige Santa Clara

  De bevolking in Santa Clara is relatief jong, zonder twijfel is het de meest vrijzinnige stad van Cuba. Lees meer

 • Cienfuegos

  Cienfuegos

  Een van de jongste steden van Cuba heeft desondanks een rijke geschiedenis en een indrukwekkend historisch centrum. Lees meer

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis naar de Cuba of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op.
Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen - Een luxe reis naar Cuba

Heeft u vragen over een unieke luxe reis door Cuba, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Reisvoorstel aanvragen