Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Nederlandse Antillen

Niet ver van het Latijns-Amerikaanse continent vandaan vindt u de Nederlandse Antillen. Aruba, Bonaire en Curaçao zijn fijne eilanden om een rondreis door een of meerdere landen in Latijns-Amerika af te sluiten. Lekker aan het strand genieten van het mooie weer en terug denkend aan een onvergetelijke reis. Er zijn zeer frequent vluchten vanuit Latijns-Amerikaanse landen naar de Antillen. Let wel: Wij verzorgen alleen maatwerkreizen naar de Antillen wanneer dit gecombineerd wordt met één of meerdere landen in Latijns-Amerika. 

Hoogtepunten - Aruba, Bonaire en Curaçao zijn alle drie heerlijke eilanden om te verblijven. Welk eiland het leukste is, hangt af van wat u zoekt.

  • One Happy Island Aruba

    Aruba heeft prachtige brede stranden, gratis toegankelijk voor iedereen. Het eiland is schoon, overzichtelijk en heeft een goede infrastructuur. Daarnaast kregen wij een enorme glimlach van de geweldige gastvrijheid van de inwoners op het eiland.

  • Diver's Paradise Bonaire

    Bent u een echte duikfanaat dan is Bonaire zonder twijfel uw eiland. Op ieder moment van de dag kunt u naar een willekeurige plek aan de kust rijden om daar zo vanaf het strand een kantduik te maken waarbij u direct bij het koraal zit.

  • Bon bini op dushi Curaçao

    Curaçao is een paradijs voor liefhebbers van zon, zee en strand. Het eiland heeft een heerlijk warm klimaat, prachtige idyllische stranden en een heldere blauwe zee met een schitterende onderwater wereld.

Rondreis Latijns-Amerika - Met Antillen als afsluiter?

Wilt u graag een unieke en persoonlijke rondreis door een of meerdere landen in Latijns-Amerika met een unieke afsluiter op de Nederlandse Antillen? We helpen u graag! Kijk rustig verder op onze website voor de mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Neem contact op