Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Unieke reis El Salvador

Met haar kleurrijke bevolking, ongerepte natuur, vulkanen, kust, archeologische vindplaatsen en schilderachtige stadjes is een rondreis door El Salvador een absolute aanrader. Wij helpen u graag bij het organiseren van een individuele luxe reis naar El Salvador, die volledig aansluit bij uw wensen. Wilt u een luxe reis naar El Salvador maken? Met plezier organiseren wij voor u een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen.  

Rondreizen - Bekijk hier enkele voorbeelden voor een luxe reis naar El Salvador. Alle reizen zijn naar uw wensen en ideeën aan te passen.

Hoogtepunten - Voor de echte reisliefhebber is een rondreis door El Salvador een geweldige beleving.

De Pacifische kust

Prachtige stranden, grillige kustlijnen, uitgestrekte mangrovegebieden en perfecte golven voor de echte surfliefhebber; u vindt het allemaal aan de Pacifische kust van El Salvador. Geniet van het Salvadoraanse leven bij El Tunco of kom tot rust op het strand van El Cuco.

Terug naar lang vervlogen tijden

In Suchitoto gaat u terug in de tijd. Het koloniale stadje dat uitkijkt over het meer van Suchitlan kenmerkt zich door de typische bouwwerken, kinderkopjes en het witgepleisterde kerkje. Pas uw tempo aan en laat uw ritme bepalen door het gefluit van de vogeltjes die straatjes en het pleintje bevolken.

Ruta de las Flores

Een route van 35 kilometer die slingert door de koffieplantages van El Salvador en die zich een weg baant door de prachtige begroeiing langs de weg. Een bijzondere route die u tijdens Uw Unieke Reis door El Salvador niet mag overslaan.

San Salvador

De hoofdstad van El Salvador is San Salvador. De kleurrijke stad, omgeven door verschillende vulkanen kent diverse wijken. Maak kennis met de aantrekkelijke buitenwijken of proef de koloniale sfeer in Parque Libertad, gelegen in het stadscentrum. Vergeet zeker niet om een praatje te maken met de vriendelijke bevolking.

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis naar El Salvador of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op.
Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Uw Unieke Rondreis door El Salvador

Voor de echte reisliefhebber is een rondreis door El Salvador een geweldige beleving. Bezoek bijvoorbeeld eens het koloniale stadje Suchitoto, uitkijkend over het meer van Suchitlan. De kenmerkende gebouwen, de kinderkopjes en het witgepleisterde kerkje nemen u mee naar lang vervlogen tijden. Of is de tijd hier gewoon stil blijven staan? In het noorden vindt u de koffieregio die bekend staat om de zogenaamde Ruta de las Flores. Een bijzonder mooie route langs pittoreske dorpjes, omgeven door nevelwouden en natuurlijk diverse koffieplantages. En bent u een surfliefhebber? De Pacifische kust van El Salvador geldt als één van de beste surfgebieden ter wereld. Voor liefhebbers van historie en archeologie is El Salvador ook een absolute must, al is het alleen maar vanwege de archeologische vindplaats Joya de Ceren. El Salvador is met recht een onontdekte parel in Midden-Amerika!

Reisvoorstel aanvragen - Voor een unieke reis naar El Salvador

Heeft u vragen over een unieke reis door El Salvador, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Reisvoorstel aanvragen