Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Astrid Goossens

In 2009 ben ik voor mijn afstudeerstage een aantal maanden naar Nicaragua geweest. Onderdeel van deze stage was het maken van een reis door het zuiden van Nicaragua, Costa Rica en Panama. Tijdens deze periode ben ik ‘besmet’ geraakt met het Latijns-Amerika virus.

Al vrij snel nadat ik afgestudeerd was, ben ik opnieuw naar Midden-Amerika vertrokken. Inmiddels jaren verder heb ik bijna alle Latijns-Amerikaanse landen één of meerdere malen bezocht. 
Een hoogtepunt was mijn reis van 8 maanden waarbij ik meerdere landen bezocht en een tijdje bij een Boliviaans gezin verbleef! Het is na mijn afstuderen niet alleen bij reizen in mijn vrije tijd gebleven, ook heb ik jaren elders als Latijns-Amerika specialist gewerkt, waarbij ik ook enkele mooie reizen heb mogen maken en daarmee mijn kennis heb kunnen uitbreiden.

Een favoriete bestemming vind ik lastig te bepalen, elk land- of gebied heeft zijn charme.  Zo kan ik enorm genieten van de overweldigende natuur in Patagonië, het dierenleven op de Galapagos eilanden of de Pantanal, ontspannen op een mooi -en afgelegen strandje, maar geniet ik ook zeer van de fijne en relaxte sfeer die in meerdere landen in Midden-Amerika te vinden is.