Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

De mooiste bezienswaardigheden op de Galapagos eilanden

De Galapagos-archipel is een cluster van 13 grotere eilanden die u tijdens uw reis naar de Galapagos kunt bezoeken. Deze worden beschouwd als een van de meest actieve vulkanische gebieden ter wereld en hebben allen een uniek dierenleven.

 • Een wonder van de natuur

  Een wonder van de natuur

  De plek waar Charles Darwin de inspiratie voor zijn evolutietheorie vond. Deze eilandengroep was nooit met het vasteland verbonden en daardoor heeft de flora en fauna zich op een unieke wijze ontwikkeld. Lees meer

 • Een magisch dierenrijk

  Een magisch dierenrijk

  Vogels zijn waarschijnlijk aan komen vliegen, andere dieren hebben de tocht zwemmend afgelegd en reptielen zijn misschien wel op stukken hout aangespoeld. Bij aankomst troffen de dieren een omgeving aan die sterk verschilde van die waar zij vandaan kwamen met als gevolg dat zij zich op een andere manier hebben ontwikkeld dan soortgenoten op het vaste land.
  Lees meer

 • Onderwaterwereld

  Onderwaterwereld

  Niet alleen aan land vindt u bijzondere diersoorten, ook het onderwaterleven rond de Galapagos voorziet u van een bijzondere ervaring. Hier komen namelijk zeven grote oceanische stromingen samen die verantwoordelijk zijn voor een ongebruikelijke, maar zeer indrukwekkende onderwaterwereld. Lees meer

 • Een cruise langs de eilanden

  Een cruise langs de eilanden

  Een Galapagos cruise is, ons inziens, een 'must' wanneer u deze archipel bezoekt. Wij bieden lang niet alle cruiseschepen aan in ons programma, omdat wij kritisch zijn op de kwaliteit en sfeer van het schip én de gidsen aan boord. Zo werken wij alleen maar met kleinschalige schepen. Benieuwd naar de beste opties? Bekijk hier dan enkele schepen waar wij graag mee werken of vraag ons om advies. 
  Lees meer

 • Overnachten op de eilanden

  Overnachten op de eilanden

  Is een cruise niet aan u besteed? Dan is het eveneens mogelijk om te verblijven in een accommodatie op een van de drie bewoonde eilanden in de Galapagos archipel. Vanuit hier wordt u op verschillende dagexcursies meegenomen en ontdekt u de geheimen van deze bijzondere plek. Lees meer

 • Uitstekend te combineren

  Uitstekend te combineren

  Het bezoeken van de Galapagos is een unieke ervaring. Echter kunt u een cruise uitstekend combineren met bijvoorbeeld een rondreis over het vaste land van Ecuador. Wilt u dit liever combineren met een ander land in Latijns-Amerika? Geen enkel probleem. Onze reizen kunnen volledig op maat worden samengesteld en wij adviseren u graag over de beste opties.
  Lees meer

Galapagos eilanden bezoeken?

Wilt u graag zelf de Galapagos eilanden bezoeken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen