Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Rondreizen Galapagos

Uiteraard kunt u de Galapagos-eilanden combineren met een rondreis door Ecuador, maar ook met een reis door andere landen. Maak een cruise na uw reis naar Machu Picchu in Peru, of combineer zelfs met Midden-Amerika! Hieronder vindt u twee voorbeelden, alsook een korte selectie van onze meest geliefde Galapagos-cruiseboten.

Galapagos rondreizen - ter inspiratie voor u samengesteld

Een cruise door de Galapagos Archipel is een onvergetelijke ervaring en de eilanden hebben u als reiziger veel te bieden. Bovenstaande rondreizen hebben wij dan ook ter inspiratie voor u samengesteld. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden van een bezoek aan de eilanden. Deze rondreizen met de Galapagos kunnen wij voor u boeken, maar de reizen zijn ook op maat aan te passen. Als maatwerk specialist geven we u graag persoonlijk advies en werken we met plezier een reis uit die volledig aansluit bij uw wensen. 

Rondreis Galapagos - Vraag een reisvoorstel aan en maak een rondreis zoals u het wenst

Heeft u vragen over een bezoek aan de Galapagos eilanden, wilt u graag persoonlijk reisadvies of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen