Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Luxe reis Bolivia

Een reis naar Bolivia is als een reis terug in de tijd. Verscholen tussen de toppen van de Andes en geïsoleerd van de rest van de wereld. Een land, dat nog vrijwel onontdekt is door het toerisme, waardoor nog veel van haar mystiek bewaard is gebleven. Wilt u een luxe reis naar Bolivia maken? Met plezier organiseren wij voor u een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen.

Rondreizen - Bekijk hier enkele voorbeelden voor een luxe reis naar Bolivia. Alle reizen zijn naar uw wensen en ideeën aan te passen.

Hoogtepunten - In Bolivia lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. Het Andesgebergte beslaat een groot deel van dit charmante land, maar in Bolivia vindt u ook een groen en bebost junglelandschap.

 • Zoutvlakte van Bolivia: Surrealisme in het echt

  Zoutvlakte van Bolivia: Surrealisme in het echt

  Het landschap van de Boliviaanse hoogvlakte laat zich het makkelijkst omschrijven als surrealistisch. Echte voorzieningen zijn er nauwelijks, maar de indrukwekkende omgeving laat dit u direct vergeten. Lees meer

 • Boliviaanse steden

  Boliviaanse steden

  La Paz en Sucre zijn de bekendste steden in Bolivia. Waar in La Paz de wetgevende macht gezeteld is, is Sucre de hoofdstad van het land. Beide steden hebben hun eigen charme en bijzonderheden. Lees meer

 • Van de Andes naar de Amazone

  Van de Andes naar de Amazone

  Het grootse gedeelte van Bolivia is gelegen op de hoogvlakte van de Andes. Dit zorgt ervoor dat de bijzondere Andes cultuur in Bolivia nog altijd springlevend is. Wat echter niet veel mensen weten is dat de Andes ook hier overloopt naar een lager gelegen tropisch gedeelte met in het noorden de Amazone bassin. Lees meer

 • Laat u verrassen

  Laat u verrassen

  Wij als Latijns-Amerika specialist komen regelmatig in Bolivia en we gaan altijd op zoek naar nieuwe en unieke plekken en accommodaties. Bent u benieuwd naar wat Bolivia naast de gebaande paden nog meer te bieden heeft? Laat u dan verrassen door een van onze tips. Lees meer

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis door Bolivia of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen - Voor een luxe reis naar Bolivia

Heeft u vragen over een unieke luxe reis door Bolivia, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Reisvoorstel aanvragen