Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Met uw gezin op reis in Latijns-Amerika

Met uw gezin op reis, wat is er nou mooier dan dat? Samen met uw kinderen de wereld ontdekken. Verre reizen met kinderen brengen u en uw gezin ervaringen en momenten, die u voor de rest van uw leven zult koesteren. Latijns-Amerika is een werelddeel bij uitstek om met uw gezin te bezoeken. Kinderen worden hier echt op handen gedragen en er is hier zoveel afwisseling dat reizen naar landen in Midden- en Zuid-Amerika voor zowel jong als oud een onvergetelijke ervaring zal zijn. Meer weten over met uw gezin op reis naar Latijns-Amerika? Wij vertellen u graag meer.

De ideale reis met uw gezin

Met uw gezin op reis brengt voor iedere leeftijd andere interesses en bijzonderheden met zich mee. Wij zijn ons ervan bewust dat een reis met een jonge kinderen iets anders is dan een reis met pubers of jong volwassenen. Met deze reden hebben we hier dan ook een verdeling in gemaakt. We adviseren u over onze topbestemmingen per leeftijdscategorie en leuke tips die u in een land kunt doen. Lees meer over de mogelijkheden en bekijk onze suggesties. 

 • met kinderen van 0 tot 5

  met kinderen van 0 tot 5

  Met kinderen in deze leeftijdscategorie, kunt u nog buiten de schoolvakanties reizen. We zien dat veel ouders er dan voor kiezen om van de gelegenheid gebruik te maken nog naar landen als Chili en Argentinië te gaan, omdat de beste reisperiode voor deze landen in onze wintermaanden valt.  
  Lees meer

 • met kinderen van 6 tot 11

  met kinderen van 6 tot 11

  Wanneer u met kinderen in deze leeftijdscategorie reist, dan is het aan te raden om in uw reisprogramma ook activiteiten te plannen die interessant en leuk voor uw kinderen zijn. Tip: maak gebruik van de mei vakantie. 
  Lees meer

 • met kinderen van 12 tot 18

  met kinderen van 12 tot 18

  Het mooie aan een reis met kinderen in deze leeftijdscategorie is, dat het reistempo omhoog mag en de afwisseling groot moet zijn. Onze ervaring is, dat het inplannen van een back to basics activiteit, zoals een meerdaagse wandeling door de jungle waarbij u overnacht in hangmatten en ’s avonds met z’n allen rond het kampvuur zit, erg waardevolle momenten opleveren. 
  Lees meer

 • Wanneer u iets te vieren heeft

  Wanneer u iets te vieren heeft

  Wat is er mooier om een jubileum zoals bijvoorbeeld een 30 jarig huwelijk te vieren door samen met uw gezin op reis te gaan. Samen met uw kinderen, eventuele aanhang en kleinkinderen onvergetelijke momenten beleven die u voor de rest van uw leven zult koesteren.
  Lees meer

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis met uw gezin en wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op.
Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen - Een luxe reis met uw gezin

Heeft u vragen over een unieke reis met uw gezin en wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Reisvoorstel aanvragen