Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Unieke reis Honduras

Met uitstekende duikspots, beroemde Maya vindplaatsen en een van de meest ongerepte en afgelegen gebieden van Midden-Amerika zou u denken dat Honduras wordt overspoeld door toeristen. Niets is minder waar en dat maakt dit land nu juist zo aantrekkelijk. Wilt u een luxe reis naar Honduras maken? Met plezier organiseren wij voor u een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen. 

Hoogtepunten - Voor de echte reisliefhebber is een rondreis door Honduras een geweldige beleving.

  • De Maya ruïnes van Copán

    Copán is beroemd om zijn prachtige Maya ruïnes. Deze ruïnes werden ontdekt in 1570 door Diego García de Palacio. Deze zeer belangrijkste Maya-site werd niet opgegraven tot de 19e eeuw. De geruïneerde stad werd verlaten vroeg in de 10e eeuw. Vandaag de dag wordt deze site beschouwd als het Parijs van de Maya's in Midden-Amerika. Copán is in 1980 op de lijst Werelderfgoed van Unesco gekomen. 

  • Bay Islands

    De paradijselijke Bay Islands is een archipel die bestaat uit de eilanden Roatán, Utila en Guanaja. De heldere, schone turquoise wateren van dit gebied herbergen meer dan 500 vissoorten, 60 soorten koralen en vijf soorten zeeschildpadden; het rif trekt ook een van 's werelds grootste congregaties van walvishaaien aan. Kortom, de Bay Islands bieden een spectaculaire onderwaterwereld en hagelwitte stranden.

  • Toevluchtsoord voor dieren

    Pico Bonito is de thuisbasis van nevelwouden, dichte jungle, rivieren en een overvloed aan dieren in het wild, waaronder jaguars, gordeldieren, wilde varkens, stekelvarkens, rivierotters, witgezichtige apen en een scala aan tropische vogels. Het hoogste punt van het park, Cordillera Gracias a Dios, geeft een spectaculair uitzicht over de Caribische kust en de Islas de Bahía.

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis naar Honduras of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Uw unieke rondreis door Honduras

Honduras ligt in het hart van Midden-Amerika en wordt omringd door de landen Nicaragua, Guatemala en El Salvador. Daarnaast grenst het zowel aan de Stille Oceaan en de Caribische Zee. Honduras staat voornamelijk bekend om haar eilanden. Hier vindt u heerlijke stranden en een geweldig koraalrif wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor duikers en snorkelaars. De combinatie met een van de bekendste archeologische vindplaatsen en een geweldig ongerept natuurpark maakt Honduras tot een mooie reisbestemming. Bovendien kunt u het uitstekend combineren met een van de omliggende landen.

Reisvoorstel aanvragen - Voor een unieke reis naar Honduras

Heeft u vragen over een unieke reis door Honduras, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Reisvoorstel aanvragen