Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Autorijden in Latijns-Amerika

Latijns-Amerika is een fantastisch continent om met de auto te ontdekken. De afstanden zijn er eindeloos en de wegen dus ook. Terwijl u achter het stuur zit trekken de meest uiteenlopende landschappen en culturen als een film aan u voorbij. We hebben zelf een enorme passie voor autorijden en hebben de meeste routes in Latijns-Amerika zelf gereden en wij zijn van mening dat autorijden een ultieme wijze is om een regio, land en/of continent te leren kennen, dan wel beleven. Meer weten over rondreizen met auto in Latijns-Amerika? Wij vertellen u graag meer.

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis door Latijns-Amerika met huurauto of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

 

Reisvoorstel aanvragen - Voor een luxe autoreis in Latijns-Amerika

Heeft u vragen over een unieke en luxe autoreis in Latijns-Amerika, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen