Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Bekijk onze online presentaties!

Meld u aan voor onze online presentaties en laat u inspireren voor een rondreis naar het mooiste continent ter wereld. Bekijk hieronder de eerstvolgende data van onze online presentaties en meld u aan. Ook kunt u onze reeds gegeven online presentaties terug kijken. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend.

Online presentaties - Bekijk hieronder de data van onze presentaties en meld u aan.

Online presentaties terug kijken - We hebben al verschillende online presentaties gegeven. Kijk hieronder welke het zijn en kijk ze gratis terug. Schrijf u in en u ontvangt de opname direct.

Een online presentatie volgen, hoe werkt dat?

In deze tijd waarin gevraagd wordt om zoveel mogelijk binnen te blijven en zo min mogelijk sociale contacten te hebben schieten de online initiatieven uit de grond. Erg leuk en handig, maar ook allemaal nieuw. De een gaat hier zo in mee en heeft geen probleem met de online ontwikkelingen, maar de ander heeft er wat meer moeite mee om deze ontwikkelingen bij te houden. Laat u echter niet afschrikken, want het is eenvoudig om deel te nemen. 

  • Hierboven ziet u de onderwerpen van onze online presentaties. Klik op de rode button 'aanmelden' van de presentatie(s) die u wilt volgen
  • U komt terecht in een ander scherm en kunt u uw naam en e-mailadres invullen. Klik vervolgens op de knop 'aanmelding bevestigen' en er verschijnt een pagina dat uw aanmelding is gelukt.
  • In de postvak in van uw e-mail ontvangt u eveneens een e-mail dat de aanmelding is gelukt. U hoeft nu niets meer te doen tot de dag dat de online presentatie plaatsvindt. 
  • Op de dag van de online presentatie onvangt u 15 minuten voor aanvang een e-mail in uw postvak in. In deze e-mail zit wederom een button waarop u kunt klikken. 
  • U wordt naar een websitepagina gestuurd waar de presentatie gaat plaatsvinden. U heeft nog even tijd om een kopje koffie te pakken en er goed voor te gaan zitten.
  • Om 11:00 uur start de online presentatie op de pagina die u een kwartiertje eerder heeft geopend. Nu kunt u naar de presentatie kijken en hoeft u verder niets te doen. 

Heeft u toch nog vragen over het aanmelden en hoe het werkt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. 

Contact

Heeft u vragen over de online presentatiedagen of kunt u er niet bij aanwezig zijn, maar wilt hier wel graag meer over weten?  Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar een oplossing. Bel naar +31 73 610 62 04 stuur een mail naar info@sapapanatravel.nl of neem contact op via ons forumulier.

Neem contact op