Coronavirus

Beste reiziger,

Via deze weg informeren we u over de stand van zaken met betrekking tot het Coronavirus bij Sapa Pana Travel en in Latijns-Amerika.

02-06-2020

De afgelopen maanden zijn op zijn zachtst voor iedereen bizar geweest. Gelukkig zien we licht gloren aan het einde van de tunnel en keren we in Nederland en Europa langzaam maar zeker terug naar ons normale leven. Uiteraard hopen we dat deze trend zich door zal zetten. Als dé specialist in reizen naar Latijns-Amerika staan we dag en nacht in contact met onze mensen aldaar en volgen we hoe de situatie zich daar ontwikkelt. We hebben gezien dat er in zowel Midden- als Zuid-Amerika, het aantal besmettingsgevallen en sterfgevallen vele malen lager ligt dan in Europa. Zeker wanneer je dit vergelijkt met de bijbehorende bevolkingsgrootte. De landen gingen over het algemeen op hetzelfde moment in ‘lock down’ als in Europa en ook in Latijns-Amerika beginnen de eerste landen nu met het versoepelen van de maatregelen. We verwachten dat de meeste landen zich in de komende maanden weer open gaan stellen voor toeristen en dat vanaf 1 september alle door ons aangeboden bestemmingen weer open zijn om toeristen te ontvangen. We zijn verheugd om te melden dat we weer nieuwe boekingen voor het najaar zien binnenkomen.

Bekijk op onze blogpagina de actuele stand van zaken per bestemming. Deze pagina wordt wekelijks geactualiseerd. Lees meer

Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over een bestaande en/of nieuwe reis, zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren en helpen afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Neem contact op
 

18-03-2020

Inmiddels hebben ook de landen in Latijns-Amerika diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Op dit moment zijn wij veel in contact met onze reizigers ter plaatse en zijn wij druk bezig om voor iedereen de rondreis zo om te boeken dat iedereen veilig en zonder problemen naar huis kan. Voor reizigers die op korte termijn zouden vertrekken zijn we bezig om de rondreis om te boeken naar een later moment dit jaar. 

We houden de ontwikkelingen binnen Nederland en in Latijns-Amerika goed in de gaten. Voor zolang het nodig is nemen we met reizigers die een rondreis bij ons geboekt hebben circa 4 weken voor de geplande vertrekdatum contact op om op basis van de dan beschikbare informatie te overleggen over de reis.
 

 

06-03-2020

Wij met Sapa Pana Travel volgen de berichtgeving rondom het COVID-19 oftewel het Coronavirus nauwlettend, waarbij we als reisspecialist voor individuele reizen naar Latijns-Amerika en Antarctica uiteraard gefocust zijn op  de ontwikkelingen in de door ons aangeboden bestemmingen. We kunnen stellen dat de Latijns-Amerikaanse landen voor alsnog behoorlijk buiten schot blijven. Op het moment van schrijven zijn er in alle door ons aangeboden bestemmingen samen nog geen twintig besmettingsgevallen gemeld. 

Wij zien op dit moment dus ook geen enkele reden om niet af te reizen naar Latijns-Amerika en Antarctica. 

Echter constateren we dat de onzekerheid bij de meeste mensen niet zozeer schuilt in het virus zelf als wel over het ongewis hoe de situatie rondom het virus zich ontwikkelt en wat dit voor invloed gaat hebben in het wel of niet kunnen reizen in zijn algemeenheid. Wij snappen dit en hebben hier begrip voor. 

Zoals wij bij het samenstellen van onze reizen maatwerk bieden, bieden we dat ook voor onze annuleringsvoorwaarden. Wanneer u vragen, opmerkingen en/of twijfels hebt voor wat betreft de ontwikkelingen rondom het Coronavirus met betrekking tot uw reis, neem contact met ons op, zodat we dit kunnen bespreken en gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen. U kunt ons bereiken op het nummer +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl.

Contact opnemen