Boeken tijdens corona

Een reis boeken met flexibele reisvoorwaarden

We begrijpen dat het in deze tijden spannend is om een rondreis te boeken. We snappen echter ook dat u weer graag plannen voor een nieuwe rondreis maakt en wij kijken er naar uit om u hierbij te helpen. Hoewel we steeds meer zien dat landen in Latijns-Amerika hun grenzen voor toeristen openen, kunnen we niet voorspellen hoe zich dit in de toekomst zal ontwikkelen. Als maatwerk reisspecialist bieden we u bij iedere reis een op maat gesneden oplossing. Dit betekent ook dat we u de meest gunstige annuleringsvoorwaarden en omboekmogelijkheden bieden. 

Hoe gaan we te werk?

We snappen dat u in deze onzekere tijden zo min mogelijk risico wil lopen als het gaat om het annuleren dan wel kosteloos omboeken van uw reis. Daarom geven we, voordat we uw op maat gestelde reis definitief vastleggen, precies aan wat de exacte mogelijkheden zijn om deze reis kosteloos te annuleren dan wel om te boeken. Hierbij stellen wij ons zo flexibel mogelijk op en streven we erna om u zoveel mogelijk zekerheid en duidelijkheid te bieden. 

Reisvoorwaarden op maat
Iedere situatie is anders en daarom geven we iedereen individueel advies. Sommige accommodaties en vluchten kunnen we namelijk tot kort voor vertrek kosteloos annuleren. Andere accommodaties brengen bij annulering weliswaar kosten in rekening, maar bieden wel de mogelijkheid om kosteloos om te boeken. Door dit per reis van tevoren exact in kaart te brengen, weten we precies tot wanneer u eventueel kosteloos kunt annuleren en/of kosteloos kunt omboeken. 

Uw betaalde reisgeld is bij ons in goede handen

Als lid van de ANVR, de Nederlandse Vereniging van Touroperators, is Sapa Pana Travel aangesloten bij de SGR Stichting Garantiefonds Reisgelden, een Nederlandse organisatie die het door de consument reeds betaalde reisgeld garandeert in het geval van financieel onvermogen van de uitvoerende reisorganisatie. 

Neem contact op voor meer informatie

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over het boeken van een reis in tijden van corona of welke voorwaarden voor u gelden. U kunt ons bereiken op het nummer +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl.

Contact opnemen