Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Luxe reis Belize

Bij Belize denken de meeste mensen aan strand en een azuurblauwe zee en dat is helemaal terecht. Alleen er is nog zoveel meer. Belize is als een schatkamer van de Mayacultuur. De dichte jungle die grote delen van het land bedekt met haar unieke flora en fauna zijn een must voor iedere natuurliefhebber. Wilt u een luxe reis naar de Belize maken? Met plezier organiseren wij voor u een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen.  

Hoogtepunten - De natuur is verrassend en ongerept, aan de kust loopt u over parelwitte stranden en het land heeft ook nog eens prachtige Maya tempels die nog niet door massa’s toeristen worden bezocht. Belize is dé verrassing van Midden-Amerika!

 • Paradijselijke stranden

  Paradijselijke stranden

  U sluit uw ogen. U zit op een maagdelijk wit en verlaten strand. Terwijl de golven zachtjes breken, ruist de wind door de palmbomen en nipt u van het water uit een verse kokosnoot. Lees meer

 • A diver's paradise

  A diver's paradise

  Even uit de kust ligt het op één na grootste koraalrif ter wereld: het Belize Barrièrerif. Het rif is ruim 250 km lang en in een veel betere conditie dan het rif van Australië. Lees meer

 • Dichte jungle en druipsteen grotten

  Dichte jungle en druipsteen grotten

  Dichte jungle, wilde rivieren, watervallen en mysterieuze grotten en ruïnes uit de tijd van de Maya's. In het binnenland van Belize vindt u geen stranden, maar een groene wildernis vol met al haar schatten.
  Lees meer

 • Laat u verrassen

  Laat u verrassen

  Wij als Latijns-Amerika specialist komen regelmatig in Belize en we gaan altijd op zoek naar nieuwe en unieke plekken en accommodaties. Bent u benieuwd naar wat Belize naast de gebaande paden nog meer te bieden heeft? Laat u dan verrassen door een van onze tips. Lees meer

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis naar de Belize of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op.
Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen - Een luxe reis naar Belize

Heeft u vragen over een unieke luxe reis door Belize, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Reisvoorstel aanvragen