Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Galapagos archipel

Een wonder van de natuur

In 1535 werd de archipel bij toeval ontdekt door bisschop Tomas de Berlanga uit Panama. Op zijn tocht naar Peru raakte hij uit koers en ontdekte hij de Galapagos eilanden. De eilanden werden niet veel bezocht en werden voornamelijk gebruikt als toevluchtsoord voor piraten. Pas met de komst van Darwin, die hier de basis legde voor zijn evolutietheorie, groeide het besef dat de flora en fauna op de eilanden uniek waren. Vandaag de dag is het een levend laboratorium is voor wetenschappers, natuuronderzoekers en gepassioneerde reizigers en het is een voorrecht als u deze magische plek op de wereld kunt bezoeken. 

Galapagos eilanden bezoeken?

Wilt u graag zelf de Galapagos eilanden bezoeken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen