Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Luxe reis Suriname

Als voormalige Nederlandse kolonie is Suriname bij iedereen wel bekend. Voor een rondreis wellicht wat minder. Wij vinden Suriname een geweldige bestemming. Het is een smeltkroes van culturen en het is één van de beste plekken om de Amazone te bezoeken. Voor een gezinsreis is Suriname een absolute aanrader! Wilt u ook een luxe reis naar Suriname maken? Met plezier organiseren wij voor u een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen.

Rondreizen - Bekijk hier de voorbeelden voor een luxe reis naar Suriname. Alle reizen zijn naar uw wensen en ideeën aan te passen.

Hoogtepunten - Suriname is prachtig en heeft enorm veel te bieden. Of u nu houdt van natuur, cultuur, lekker eten, avontuur, historie of van alles een beetje, dan is Suriname een echte aanrader.

 • Paramaribo

  Paramaribo

  Het is de enige echte stad van het land, maar eigenlijk is het niet meer dan een groot dorp. De smeltkroes van culturen die Suriname is, komt hier het beste tot uiting. Prachtig zijn de historische gebouwen uit de koloniale tijd. Niet voor niets is dit gebied van de stad opgenomen op de lijst van werelderfgoed van Unesco. 
  Lees meer

 • Het summum voor natuurliefhebbers

  Het summum voor natuurliefhebbers

  Maar liefst 85% van Suriname bestaat uit tropisch regenwoud behorende tot het Amazone bassin. Omdat er amper wegen het land in lopen, is dit regenwoud voor het grootste deel ongerept en dat is uniek. De Surinaamse kust bestaat uit mangrove, waar vele vogelsoorten leven. Lees meer

 • Smeltkroes van culturen

  Smeltkroes van culturen

  Voor de komst van Columbus leefden er in Suriname al mensen. Vervolgens wisten Engelsen, Nederlanders, en Portugezen hun weg te vinden. Afrikaanse Marrons werden meegevoerd om op de plantages te werken. Later kwamen arbeiders uit voormalig Brits en Nederlands Indië als mede Chinezen om hier hun bestaan op te bouwen. Een enorme diversiteit aan culturen, die uniek is voor Zuid-Amerika. Suriname is boeiend, verrassend en kleurrijk. Lees meer

 • Sluit uw reis af op Aruba

  Sluit uw reis af op Aruba

  Suriname heeft nagenoeg alles. Wat het land niet heeft zijn mooie stranden. Maar met twee uur vliegen bent u op de Nederlandse Antillen waar u een actieve rondreis door Suriname kunt afsluiten op het strand.
  Lees meer

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 20 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis naar Suriname of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op.
Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen - Voor een luxe reis naar Suriname

Heeft u vragen over een unieke luxe reis door Suriname, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen