Fantastisch nieuws! Reizen naar Latijns Amerika is weer een stuk gemakkelijker geworden. Lees meer

Luxe reis Panama

Panama is zonder twijfel een grote verrassing. Het binnenland kenmerkt zich door de ruige berggebieden, mooie heuvellandschappen en tropisch regenwoud. De kust is vlakker en kent prachtige stranden. Dankzij haar geografische ligging, tussen twee oceanen in, heeft Panama de op een na grootste biodiversiteit in Amerika. Wilt u een luxe reis naar Panama maken? Met plezier organiseren wij voor u een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen. 

Rondreizen - Bekijk hier enkele voorbeelden van een luxe reis Panama. Deze reizen zijn naar uw wensen aan te passen.

 • 17-Daagse luxe rondreis met huurauto

  • Dwaal door de historische straatjes van Casco Viejo in Panama-Stad
  • Aanschouw kolossale zeeschepen in het Panamakanaal
  • Verruil uw wandelschoenen voor slippers in surfparadijs Playa Venao
  • Wandel, fiets, vaar of zip-line door de nevelwouden van Boquete
  • Voel u even Robinson Crusoë op het eiland Isla Palenque
   Vanaf € 6.400,- per persoon
  17-Daagse luxe rondreis met huurauto
 • 17-Daagse gezinsreis Galápagos & Panama

  • Cruise langs eilanden vergeven van wildlife en bijzondere vogels
  • Snorkel tussen de zeeleeuwen, pinguïns en schildpadden
  • Sta oog in oog met de blauwvoet Jan-Van-Gent
  • Ontdek twee van de mooiste Latijns Amerikaanse steden Quito en Panama-Stad
  • Duik in Caribische sferen óf de Caribische zee in Portobello
   Vanaf € 14.599,- per persoon
  17-Daagse gezinsreis Galápagos & Panama

Hoogtepunten - Zowel op cultureel als natuurlijk en actief vlak heeft Panama ontzettend veel te bieden. De diversiteit in Panama uit zich dan ook niet alleen in het landschap, maar ook in de smeltkroes van culturen en inheemse volkeren.

Panama en haar historie

Panama en haar historie

De Panamese samenleving is een bijzondere, multiculturele smeltkroes wat tot uiting komt in de sterke tradities, de vele festivals en gevarieerde keuken. Op veel plekken ziet u nog terug hoe het verleden het Panama van het heden heeft gevormd.
Lees meer

Eilandhoppen

Eilandhoppen

Het lang gestrekte Panama heeft een bijzondere ligging, namelijk tussen twee oceanen in. Niet gek dat er tal van tropische eilanden in Panama te vinden zijn. Het is dan ook een uitstekende bestemming om van eiland naar eiland te hoppen. Lees meer

Ongerept en groen

Ongerept en groen

Het binnenland van Panama is adembenemend mooi en ideaal voor de actieve reizigers. Het land kent verschillende nationale parken waar u goed kunt wandelen en kunt genieten van een mooi uitzicht. Lees meer

Laat u verrassen

Laat u verrassen

Wij als Latijns-Amerika specialist komen vaak in Panama en we gaan altijd op zoek naar nieuwe en unieke plekken en accommodaties. Bent u benieuwd naar wat Panama naast de gebaande paden nog meer te bieden heeft? Laat u dan verrassen door een van onze tips. Lees meer

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist verdient!

Al meer dan 15 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis naar Panama of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op.
Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen - Een luxe reis naar Panama

Heeft u vragen over een unieke luxe reis door Panama, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Reisvoorstel aanvragen