Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Een droomreis met Sapa Pana Travel

Familie van Lanschot

Wederom zijn wij verrast door Sapa Pana Travel met een droomreis, na Colombia, deze keer in Ecuador, Panama en de Galapagos eilanden. Een reis op maat, alleen voor ons gezin met zes jongvolwassenen, ter gelegenheid van ons dertigjarig huwelijk.

Onze verwachtingen overtroffen

Sapa Pana Travel heeft ook deze reis onze verwachtingen overtroffen. Alle hotels met zorg gekozen, van authentiek romantisch tot modern en trendy maar altijd op toplocaties én met de mooiste kamers inclusief een personal touch door kleine attenties. De transfers van de airports naar de hotels, van de hotels naar andere bestemmingen altijd op tijd en met Engelssprekende gidsen. Dit alleen was al zo zorgeloos! 

In de verschillende steden die wij bezocht hebben, waren de rondleidingen zeer boeiend van mustsees tot bijzondere plekjes die wij zelf nooit gevonden zouden hebben. De professionele gidsen maakten er voor ons een feest van, door hun kundigheid maar zeker ook door hun timing, waardoor wij nooit ergens hebben hoeven wachten en elke vakantiedag optimaal konden benutten.

Door de Galapagos met MY Grace

Het hoogtepunt was onze reis door de Galapagos Archipel met ‘ MY Grace’, een prachtig schip waar er niets te wensen overblijft. De flora en fauna van deze eilanden is zeer indrukwekkend en wij hebben hier extra van kunnen genieten dankzij de topgidsen met biologische achtergrond. Er ging een hele nieuwe wereld voor ons open. We hebben letterlijk alle dieren gezien waar wij voor kwamen en gezwommen in een school van ruim 150 dolfijnen!

Tot slot hadden wij een prachtig resort in Panama, waar we ons in een sprookjeswereld waande: jungle, beaches, beetje cultuur en overheerlijk eten. Het was een reis om nooit te vergeten dankzij de unieke organisatie van Sapa Pana Travel.

Hartelijke groet,

Familie van Lanschot

Zelf een rondreis maken?

Wilt u graag zelf een rondreis maken door Ecuador, Galapagos, Panama of een ander land in Latijns-Amerika. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk rondreizen Ecuador

Bekijk rondreizen Galapagos

Bekijk rondreizen Panama