Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Ongerept en groen

Het binnenland van Panama is adembenemend mooi en ideaal voor de actieve reizigers. Het land kent verschillende nationale parken waar u goed kunt wandelen en kunt genieten van een ongelooflijk mooi uitzicht.

Ongerepte natuur van Panama

Niet alleen op de eilanden en aan de kust heeft Panama veel te bieden, ook het binnenland is adembenemend mooi en ideaal voor de actieve reizigers. Het land kent verschillende nationale parken waar u goed kunt wandelen en kunt genieten van een ongelooflijk mooi uitzicht. Bezoek bijvoorbeeld het grootste regenwoud reservaat van Midden Amerika, Darién. Het gebied vormt de natuurlijke grens tussen Panama en Colombia en is zo ondoordringbaar dat de Pan-American highway hier abrupt wordt onderbroken. En zo klein als het land is, zo opmerkelijk is de verscheidenheid aan landschappen. Zo combineert u het prachtige regenwoud bij Darién in dezelfde rondreis met hoge bergtoppen in het binnenland van de provincie Chiriquí. Het bekendste plaatsje hier is Boquete, vanwaar u avontuurlijke activiteiten kunt ondernemen als trektochten, rotsklimmen, canopy en paardrijden. Bovendien ligt Boquete aan de voet van de bijna 3500 meter hoge vulkaan Barú. Beklimt u deze vulkaan op een mooie dag, dan ziet u zowel de Atlantische als Pacifische oceaan.

 

Rondreis door Panama maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Panama maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Panama