Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Laat u verrassen in Panama

Verder dan de hoogtepunten

Regenwouden, prachtige witte zandstranden, adembenemend onderwaterleven en een veelzijdige cultuur. Dit zijn slechts enkele ingrediënten van een reis naar Panama. Bent u naast de absolute hoogtepunten ook op zoek naar hoogwaardige 'off the beaten track' ervaringen? Laat u dan verrassen door onze kennis en expertise en bekijk onze reistips voor Panama.

Unieke reistips voor Panama

Als Latijns-Amerika specialist geven wij graag unieke reistips voor Panama om uw reis helemaal aan te laten sluiten op uw wensen. Al meerdere malen hebben wij Panama bezocht en wij kennen het dan ook goed. Tijdens uw rondreis door Panama laten we u graag kennis maken met het land zoals wij het kennen. Overdag genietend van het gevarieerde aanbod aan ervaringen en in de avond ontspannend in uw luxe verblijf zonder dat u iets tekort komt. 

Rondreis door Panama maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Panama maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Panama