Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Panama en haar historie

De Panamese samenleving is een bijzondere, multiculturele smeltkroes wat tot uiting komt in de sterke tradities, de vele festivals en gevarieerde keuken. Op veel plekken ziet u nog terug hoe het verleden het Panama van het heden heeft gevormd. 

De belangrijkste stad van Midden-Amerika

Panama-Stad is het belangrijkste handelscentrum van Midden-Amerika. De stad heeft een mooie skyline van voornamelijk hoogbouw. Een prachtig contrast is het tropisch regenwoud waardoor de moderne stad omgeven is. Op 15 augustus 1519 is Panama-Stad opgericht door de Spaanse conquistador Pedro Arias Dávila. In 1671 heeft de piraat Henry Morgan de stad geplunderd en in brand gestoken. Vandaag de dag is de schade (grotendeels) hersteld. De stad heeft voldoende bezienswaardigheden en activiteiten om een aantal dagen te verblijven. Vanuit Panama-stad kunt u eenvoudig de rest van het land verkennen. 

Rondreis door Panama maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Panama maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Panama