Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Eilandhoppen

Het lang gestrekte Panama heeft een bijzondere ligging, namelijk tussen twee oceanen in. Niet gek dat er tal van tropische eilanden in Panama te vinden zijn. Het is dan ook een uitstekende bestemming om van eiland naar eiland te hoppen.

De eilanden van Panama

Het lang gestrekte Panama heeft een bijzondere ligging, namelijk tussen twee oceanen in. Niet gek dat er tal van tropische eilanden in Panama te vinden zijn. Het is dan ook een uitstekende bestemming om van eiland naar eiland te hoppen. Bezoek bijvoordeeld de prachtige Pareleilanden in de Pacific, niet ver van Panama City vandaan. De archipel bestaat uit 200 grote en kleinere eilandjes en de belangrijkste aantrekkingskracht is het turkooizen water, de weelderige vegetatie, vele tropische vogels, de onderwaterwereld en de hagelwitte stranden. Tussen juni en november heeft u hier zelfs de kans om oog in oog te staan met bultrugwalvissen. Op zoek naar een waar paradijs met vele prachtig witte zandstranden, helderblauw water, palmbomen, een beschermd natuurreservaat, dolfijnen en een diverse onderwaterwereld met kleurrijk koraal? Dan zeggen wij Bocas del Toro. Deze archipel is de mooiste van heel Panama en met vele leuke barretjes en restaurantjes op het hoofdeiland Isla Colon, is dit een prachtige bestemming voor uw unieke reis. Bovendien is het een geweldige bestemming om te duiken of snorkelen. Nog niet genoeg van de eilanden in Panama? Dan vindt u in de San Blas archipel voor iedere dag van het jaar een ander eiland. 

Rondreis door Panama maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Panama maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Panama