Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Antigua

Een historische parel tussen drie vulkanen

Dit schilderachtige stadje, gelegen tussen de groene hellingen van de Agua, Fuego en Acatenango vulkanen is één van de best bewaarde geheimen van Latijns-Amerika. Een heerlijke plek, met vrolijk gekleurde huizen aan met kinderkopjes bedekte straatjes. 

Een stad waar u heerlijk kunt rond slenteren

Antigua ligt op een klein uur rijden van Guatemala City en is de oude hoofdstad van Guatemala. Het is een prachtige stad waar u heerlijk rond kunt slenteren. In het stadje zijn alle bezienswaardigheden op loopafstand. De meeste straten zijn nog karakteristiek bestraat met 'kinderkopjes'. Er is genoeg te zien, zoals de dagelijkse kleurrijke markt, de kerken, musea, kloosters, ruïnes en het Parque Central waar de lokale bevolking lekker op een bankje zit te genieten. Antigua staat bekend om de jade die in talloze winkeltjes wordt verkocht.

Deze koloniale stad is omgeven door 3 vulkanen; Agua, Fuego en Acatenango. Dit geeft het stadje een bijzondere sfeer en uitzichten. Doordat de stad op ongeveer 1500 meter hoogte is gelegen, heerst er het gehele jaar door een aangenaam klimaat, met overdag temperaturen rond de 20°C en in de nacht rond de 10°C.

Rondreis door Guatemala maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Guatemala maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Guatemala