Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

We hebben een fantastische reis achter de rug

Peter & Rita Janssen

We hebben een fantastische reis naar Guatemala en Belize achter de rug. Alles was uitstekend geregeld: alle pick-ups waren op tijd en de chauffeurs zeer vriendelijk en informatief. Vermeldenswaardig detail is dat we zowel in Guatemala als in Belize telefonisch zijn benaderd door een medewerker van jullie lokale partner om te checken hoe onze reis verliep. 

Tikal heeft absoluut aan onze hooggespannen verwachtingen voldaan, niet in het minst door de doeltreffende ondersteuning van onze gids Noel

Tikal in Guatemala en duiken in Belize

Tikal heeft absoluut aan onze hooggespannen verwachtingen voldaan, niet in het minst door de doeltreffende ondersteuning van onze gids Noel. We hebben wat afgezweet bij 42 graden in de jungle, maar dat draagt in zekere zin ook weer bij aan de ervaring.

Ook het duiken in Belize is me geweldig goed bevallen. De walvishaai excursie hebben we op advies van Turtle Inn laten vervallen, omdat het beest door vissers ten tijde van ons verblijf niet werd gespot, dat is natuurlijk jammer. Maar daarvoor in de plaats hebben Rita en ik een snorkel / duik dag met verpleegster haaien, barracuda’s en oneindige velden zacht koraal / sponzen ingelast. Je hoort me dus nauwelijks mopperen.

De transfer met Tropic Air van Placencia naar Ambergris had ik zeker niet willen missen, we zijn blij dat we jullie advies hieromtrent hebben opgevolgd.

Alle accomodaties zijn uitstekend bevallen: iedere plek had zo zijn eigen charme, en allemaal waren ze zeer service gericht. Ik geef bij deze graag de groeten van Martin (GM Turtle Inn) en Jan & Sandra van Noord (eigenaren van Portofino Resort) aan je door.

Rondreis door Guatemala en Belize?

Wilt u graag zelf een rondreis maken door Guatemala en Belize. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk rondreizen Guatemala

Bekijk rondreizen Belize