Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Rondreis Brazilië Argentinië

Het beste van twee werelden

Buurlanden Brazilië en Argentinië hebben beide hun eigen tradities, natuurlijke wonderen en charme. Combineer het beste van twee werelden met een rondreis door Brazilië en Argentinië. Leer de Tango in Buenos Aires en drink Caipirinha in de knusse wijk Santa Teresa in Rio de Janeiro. Door de eenvoudige grensovergangen en de diversiteit is een luxe rondreis door Brazilië en Argentinië een absolute aanrader. Bent u geïnteresseerd? Kijk dan eens naar onze rondreis die wij ter inspiratie hebben samengesteld. 

22 dagen noord Argentinië & Brazilië

autorijden - Andesgeberte - off the beaten track 

Een ultieme off-road rijervaring over uitgestrekte zoutvlakten, door desolate woestijnen en via smalle bergpassen. Vervolgens vliegt u naar Brazilië waar u de watervallen bezoekt en verblijft in Paraty en Rio de Janeiro. 
Vanaf €8.364​,- per persoon

Bekijk rondreis

De vele gezichten van een rondreis door Brazilië en Argentinië

Een rondreis door Brazilië en Argentinië is een reis om nooit meer vergeten. In het bijzonder vanwege de veelzijdigheid van de landen en hun adembenemende landschappen, maar de landen hebben meer te bieden. Vlieg naar Buenos Aires en maak kennis met de Argentijnse trots. Sluit vervolgens uw reis af in Rio de Janeiro en breng een bezoek aan het Christus beeld en de Suikerbroodberg. De grensovergangen zijn eenvoudig waardoor u gemakkelijk van het ene land naar het andere land reist. Bij Sapa Pana Travel hebben wij Brazilië en Argentinië meermalen, al dan niet met huurauto, bezocht. We kennen mooiste routes, unieke plaatsen en ‘must see’ bestemmingen. Een unieke rondreis door Brazilië en Argentinië maken we compleet met speciale en comfortabele accommodaties op bijzondere locaties.

Meer over Brazilië of Argentinië?

Zelf een rondreis Brazilië en Argentinië maken?

Het is ons streven om van iedere reis een onvergetelijke reiservaring voor u als echte reisliefhebber te creëren. Als Latijns Amerika specialist adviseren wij u met plezier over een luxe rondreis door Brazilië en Argentinië. Indien gewenst vertellen wij u meer over een rondreis met of zonder huurauto. Kijk rustig rond op onze website voor meer informatie en de mogelijkheden.

Heeft u vragen over Uw Unieke Reis of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan eenvoudig contact met ons op en dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een mail naar info@sapapanatravel.nl

Neem contact op