Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Patagonië Argentinië

Het land van de Gaucho

Argentijnen rekenen alles wat ten zuiden van de provincie Buenos Aires ligt tot Patagonië. Bij ons is Patagonië bekend om haar ruige en uitgestrekte landschappen indrukwekkende gletsjers, weelderige nationale parken en ijsgebieden. In Patagonië en Vuurland kunt u prachtig wandelen, u kunt er heerlijk autorijden en nog veel meer.

Reizen Patagonië Argentinië - Bekijk hier enkele voorbeelden voor een rondreis door Patagonië. Alle reizen zijn naar uw wensen en ideeën aan te passen.

Het ongerepte Patagonië in Zuid Argentinië

Patagonië is een uitgestrekt landschap dat zowel het zuiden van Chili als Argentinië beslaat. De natuur is hier ongerept en wonderschoon en als echte natuurliefhebber moet u dit gebied zeker eens in uw leven bezoeken. Wij raden aan om tijdens een rondreis door Patagonië zowel Argentinië als Chili te bezoeken. Hier kunt u gemakkelijk de grens oversteken en ziet u het beste van de twee landen met aan de Chileense zijde het bekende nationale park Torres del Paine en in het Patagonië van Argentinië heeft u de beroemde en indrukwekkende gletsjer Perito Moreno. De adembenemende routes over de Carretera Austral in het zuiden van Chili en de Ruta 40 in Argentinië maken dat u dit prachtige gebied maximaal kunt beleven met uw eigen huurauto.

Rondreis Argentijns Patagonië maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Argentinië maken, inclusief het ongerepte Patagonië, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen