Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Buenos Aires

Het Parijs van het zuidelijk halfrond

Er is geen betere plek dan uw reis door Argentinië in Buenos Aires te beginnen. De verschillende wijken die elk hun eigen karakter hebben, de brede avenidas, fraaie pleinen, de trotse en vriendelijke Porteños en de historische gebouwen. Buenos Aires kent vele gezichten en heeft voor ieder wat wils. Het is een stad die niet snel vervelen zal. 

De karakteristieke wijken van Buenos Aires

Buenos Aires is onderverdeeld in diverse wijken, die allemaal een eigen karakter hebben. In de oude volkswijk La Boca wandelt u door smalle steegjes en langs gekleurde huisjes. De oudere wijk San Telmo kenmerkt zich door de Tango én de prachtige antiekwinkels. Het belangrijkste plein in deze wijk is het Plaza Dorrego. Bezoek hier de zondagochtend antiekmarkt. 

De wijken Palermo, Retiro en Recoleta vormen samen het welvarendste en ook het duurste woon- en zakendistrict van Buenos Aires. Er zijn hier prachtige statige huizen, in Franse bouwstijl, uit begin 1900 te vinden. Bovendien kunt u hier uitstekend shoppen. U treft hier een keur aan sfeervolle boetiekhotels in historische karakteristieke panden met veelal een modern interieur gecombineerd met klassieke elementen. De 'Avenida 9 de Julio' is een prachtige laan die midden door de stad loopt en al vanaf 1936 de breedste straat ter wereld is. De straat is circa 140 meter breed!  

Rondreis door Argentinië maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Argentinië maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen