Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Paradijselijke stranden

U sluit uw ogen. U zit op een maagdelijk wit en verlaten strand, terwijl de golven zachtjes breken, ruist de wind door de palmbomen en nipt u van het sap uit een verse kokosnoot. U opent uw ogen en u bent in Belize, een stukje paradijs op aarde. Belize heeft de mooiste stranden en toch is het land nog vrijwel onontdekt. 

Nog niet door het massatoerisme ontdekt

Belize heeft de meest paradijselijke stranden die u zich maar kunt voorstellen en toch is het nog niet ontdekt door het massatoerisme. Er is eigenlijk voor ieders voorkeur wel een perfect strand te vinden. 

Op het vaste land kunt u kiezen voor een verblijf in mooie kleinschalige accommodaties aan de kust, waarbij u in alle rust genieten van het comfort die deze hotels u bieden, maar waarbij u ook net zo gemakkelijk op uw teenslippers naar het nabij gelegen dorpje kunt lopen en u kunt onderdompelen in het dagelijkse leven aan de Caribische kust, dat een aangenaam rustig ritme kent. Dorpjes als Hopkins, Placencia en Dangriga zijn centra van de Garifuna gemeenschap. Deze bevolkingsgroep stamt af van Afrikaanse slaven, die bij een schipbreuk de Caribische kust van Belize, Honduras en Nicaragua wisten te bereiken. In deze dorpen hangt een hele relaxte sfeer.
 

Rondreis door Belize maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Belize maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen