Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Roos van Zoggel

Ik heb er altijd al van gedroomd om alle mooie plekken over de gehele wereld te mogen ontdekken. Vanuit deze passie voor het reizen ben ik destijds gestart aan de opleiding Toerisme Management aan de Breda University of Applied Sciences. Inmiddels komt de afronding van mijn studie steeds dichterbij en kijk ik er erg naar uit meer ervaring op te mogen doen binnen dit werkveld.

Als onderdeel van mijn studie heb ik in mijn derde jaar stage gelopen bij Sapa Pana Travel. Dit was een zeer leerzame tijd waarin ik veel heb geleerd over reizen in Latijns-Amerika. Zelf heb ik altijd al eens een bezoek willen brengen aan Latijns-Amerika. Helaas heb ik hier nog niet de kans voor gehad, maar ik kan niet wachten om dit mooie continent zelf te mogen gaan ontdekken.

Wanneer mij wordt gevraagd welke plekken in Latijns-Amerika ik als eerst zou willen bezoeken zijn het er bijna te veel om op te noemen. Tijdens mijn stageperiode is er echter wel één land naar voren gekomen dat hoog aan mijn lijstje is komen te staan, namelijk Colombia. De diversiteit tussen de natuur en de steden spreekt mij erg aan. Ik hoop de komende periode zelf mijn eerste reis te kunnen plannen naar dit indrukwekkende land.

U kunt mij direct bereiken via: roos@sapapanatravel.nl