Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Klantervaringen Gezinnen

Verschillende gezinnen zijn al met ons op reis geweest. Bent u benieuwd hoe zij dit ervaren hebben? Lees dan hieronder de ervaringen van enkele gezinnen die een rondreis door Latijns-Amerika met Sapa Pana travel hebben gemaakt. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact  met ons op. 

 • Familie Dicke in Mexico

  Daar gingen we, ouders en drie kinderen, op naar Mexico-Stad. Het bleek een overweldigend begin van een prachtige reis. Mexico is, wat ons betreft, een echte aanrader voor gezinnen die van avontuur en afwisseling houden, maar toch ook veilig willen reizen; doen!

  Lees de volledige ervaring
  Familie Dicke in Mexico
 • Familie Berlijn in Costa Rica

  De reis was van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd, keurige opvang, geen nare verrassingen én wat een mooi land ! Absolute complimenten aan Sapa Pana Travel voor een geweldige reis. 

  Lees de volledige ervaring
  Familie Berlijn in Costa Rica

Met uw gezin naar Latijns-Amerika?

Wilt u graag zelf een rondreis met uw gezin in Latijns-Amerika maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën. 

Heeft u direct een vraag of wilt u graag dat wij direct een unieke gezinsreis samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen