Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Autorijden in Peru

Autorijden over de Andes

Uit eigen ervaring weten wij dat autorijden in Peru heel goed mogelijk is. Sterker nog een rondreis met huurauto is prachtig. Rijd langs de kust, door de Andes en passeer dorpjes waar zelden tot nooit reizigers komen.

Autorijden door het veelzijdige Peru

Enkele inspiratiereizen met mooie autoroutes zijn reeds te vinden op onze website. Wilt u weten wat onze favoriete routes in Peru zijn? Neem contact met ons op en maak gebruik van onze expertise. In een persoonlijk gesprek vertellen we u het graag. Onze reizen zijn volledig maatwerk. We zullen bij het samenstellen van een luxe reis rekening houden met uw persoonlijke wensen en uw eventuele eerdere ervaringen met het zelf auto rijden in Latijns-Amerika. 

Rondreis door Peru maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Peru maken met een huurauto en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen