Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Autorijden in Argentinië

Autorondreis Argentinië

Argentinië is een land bij uitstek voor een autorondreis. U kunt hier zeer bijzondere én spectaculaire routes met een auto rijden. Kies bijvoorbeeld voor de Ruta 40, die over zo'n 5000 kilometer langs de Andes van noord naar zuid loopt. Bekijk hieronder de mogelijkheden en enkele voorbeeldreizen met een huurauto door Argentinië. 

Autorijden door het uitgestrekte Argentinië

In Argentinië zijn een ongekend aantal spectaulaire autoroutes te vinden. De meest bekende is zonder twijfel de Ruta 40. Een geweldige route van ruim 5.000 kilometer door de Andes en over de desolate vlakten van Patagonië. In 1935 werd gestart met de aanleg van de 'RN 40', die loopt van het gehucht La Quiaca bij de Boliviaanse grens, in het noorden van Argentinië tot aan het dorpje Punta Loyola aan de Atlantische kust in het zuiden van Argentinië bij de stad Rio Gallegos. Bij Abra del Acay loopt de Ruta 40 over een hoogte van 5061 meter. Waar delen van deze weg op sommige stukken een prima geasfalteerde tweebaansweg is, is deze op andere delen soms niet meer dan een onverhard karrespoor. Het rijden van deze route geldt voor velen als een 'once in a lifetime experience'.

We hebben zelf een enorme passie voor autorijden en hebben de meeste routes in Argentinië zelf gereden. Wilt u graag weten wat onze favoriete routes in Argentinië zijn? U wilt zelf autorijden in Argentinië en deze reis door Sapa Pana Travel laten organiseren, zodat u gebruik kunt maken van onze expertise en ons sterke en betrouwbare netwerk ter plaatse? Neem dan direct contact met ons op. Met uw wensen als uitgangspunt adviseren we u vanuit onze expertise en gezamelijk stellen we uw ideale reis naar Argentinië samen. 

Rondreis door Argentinië maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Argentinië maken met een huurauto en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen