Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Autorijden in Brazilië

Ontdek Brazilië met een auto

Wellicht denkt u bij Brazilië niet direct aan zelf reizen met een auto en dat is jammer, want er zijn fantastisch mooie routes te rijden. De wegen zijn over het algemeen in een perfecte staat en de landschappen zijn enorm afwisselend. Er zijn routes waarbij het ene adembenemende uitzicht wordt afgewisseld door een nog spectaculairder uitzicht of waarbij u van het ene pittoreske dorpje naar het andere rijdt. Dorpjes die u bij een andere manier van reizen waarschijnlijk nooit zou hebben bezocht. We vertellen u graag over de mooiste autoroutes uit eigen ervaring.

Autorijden in Brazilië met Sapa Pana Travel

Johan, founder van Sapa Pana Travel, vertelt graag over zijn ervaring met autorijden in Brazilië. Hij reed, met zijn eigen Nederlandse auto, meerdere autoreizen door o.a. Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chili, Argentinië en uiteraard Brazilië. Inmiddels heeft hij ruim 70.000 km door Zuid-Amerika op de teller staan. Wat betreft autoreizen in Brazilië zijn er legio mogelijkheden. De Transamazonica en de Costa Verde zijn bijzonder, maar ook in het zuiden van het land zijn fantastische routes voorhanden! 

Onze reizen zijn maatwerk, dus volledig aangepast op uw persoonlijke wensen. Uiteraard houden we rekening met uw eventuele eerdere ervaringen met het zelf autorijden in Latijns-Amerika. Wanneer u het zelf auto rijden als onderdeel van uw luxe reis naar Brazilië wenst, neemt u dan zeker contact op met ons op. Petra, onze reisspecialist, is zelf Braziliaanse! Als kind reisde ze met haar ouders veel met de auto. Maar ook nu wanneer ze weer terug gaat naar 'haar' land, helpt het reizen met een auto haar enorm in het ontdekken van 'mooie nieuwe locaties'

Zoals u leest hebben we zelf een enorme passie voor autorijden en hebben de routes in Brazilië ook daadwerkelijk zelf gereden. Wilt u graag weten wat onze favoriete routes in Brazilië zijn? U wilt zelf autorijden in Brazilië en deze reis door Sapa Pana Travel laten organiseren, zodat u gebruik kunt maken van onze expertise en ons sterke en betrouwbare netwerk ter plaatse? Neem dan direct contact met ons op. Met uw wensen als uitgangspunt adviseren we u vanuit onze expertise en gezamelijk stellen we uw ideale reis naar Brazilië samen. 

Rondreis door Brazilië maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Brazilië maken, waarbij u gebruik maakt van een huurauto, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen