Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Actief in Guatemala & Belize

Stap in de wereld van avontuur en actie in Guatemala en Belize, waar elke dag een nieuw avontuur is. Begin uw reis in het land van de verborgen Mayacultuur en beklim vulkanen met spectaculaire uitzichten in Guatemala. Eindig uw reis met de ontdekking van de prachtige onderwaterwereld van het Caribische gebied in Belize. Snorkel en duik tussen kleurrijke koralen en zwem met tropische vissen. Guatemala en Belize zijn gevuld met adembenemend natuurlijk schoonheid en avontuurlijke mogelijkheden die wachten om ontdekt te worden.  

Voordelen - Waarom zou u een actieve rondreis door Guatemala afsluiten in Belize?

Het combineren van een reis naar Guatemala met een reis naar Belize is een geweldige keuze voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar diverse en opwindende ervaringen. Door een reis naar Guatemala te combineren met Belize, ervaart u de dynamiek van beide landen. U kunt deelnemen aan actieve activiteiten, zoals wandelen over de vulkanen in Guatemala of snorkelen aan de kust van Belize. Geniet van de natuur, cultuur en pracht die Guatemala en Belize voor u in petto hebben.   

Activiteiten

Guatemala actief ontdekken

Hiking
Verken de magnifieke wandelroutes van Guatemala en wandel langs oude Maya-ruïnes en charmante traditionele dorpjes. Geniet van de warme gastvrijheid van de lokale bevolking en de prachtvolle omgeving waarin u zich bevindt. Laat uw zintuigen prikkelen door de gradioze vulkanen, zoals de Pacaya vulkaan, die oprijst uit het weelderige landschap. Elke stap tijdens uw wandeling zal uitkijken op een panoramisch uitzicht op het landschap terwijl uw voeten u richting de top van de vulkaan leiden.

Mountain biken
Snelheid over avontuurlijke paden, omringd door ongerepte schoonheden zorgt voor de perfecte locatie voor mountain bike excursies. U zal de wind in uw gezicht voelen terwijl u langs een van de vele vulkanen raast, door dichte bossen en authentieke Maya dorpen fietst. Ga bijvoorbeeld op mountain bike excursie bij de bekende Atacenango vulkaan. Bereidt u voor op een avontuurlijke dag vol ontdekkingen en adrenaline. 

Kajakken
Guatemala kunt u ook verkennen op het water tijdens een kajakavontuur op magische meren van Lake Atitlan. Begroet kleurrijke vogels terwijl u over de kalme rivieren peddelt. Omarm de stilte om u heen terwijl u geniet van de rust en sereniteit van de omgeving. Ga samen op verkenning. Zie, voel en ruik de natuur vanaf uw kajak. 

 

Activiteiten

Belize actief ontdekken

Caving
In Belize kunt u de mysterieuze ondergrondse wereld ontdekken tijdens een avontuurlijke caving-excursie. Deze ervaring is erg uniek in Latijns-Amerika en wordt voornamelijk aangeboden in Belize. U verkent uitgestrekte grottenstelsels en doorkrist kronkelende tunnels. Tijdens uw excursie zal u al wandelend, klimmend en zwemmend de omgeving bewonderen en ontdekken. U zal verbaast worden door de ondergrondse wereld waarin u zich tijdelijk bevind. Het meest bekende grottensysteem in Belize is de Actun Tunichil Muknal tunnel, beter bekend als ATM grot. 

Snorkelen
Belize staat bekend om haar prachtige turquoise wateren met haar schitterende koraalriffen. Duik tijdens uw reis door Belize in deze kristalheldere wateren van bijvoorbeeld de Blue Hole en ontdek het verborgen paradijs onder het oppervlak. Snorkelen in Belize zal u adem weg nemen terwijl u langs zeesterren zwemt en de talloze tropische vissen bewondert. Belize wordt ook wel een diver's paradise genoemd, lees hier meer over in onze blog.

Blogs - Bent u nieuwsgierig geworden naar een actieve combinatiereis naar Guatemala en Belize, lees dan onze onderstaande blogs en ervaringen

Reisvoorstel aanvragen - voor een actieve rondreis in Guatemala & Belize

Heeft u vragen over een unieke en luxe actieve rondreis naar Guatemala en Belize, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen