Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Rondreis Argentinië Chili

Een gouden combinatie

De overweldigende landschappen, geweldige autoroutes langs de Andes, bruisende steden en de diepblauwe meren maken Chili en Argentinië tot een van de meest geliefde bestemmingen van Zuid-Amerika. Door de ligging, eenvoudige grensovergangen en bovenal de indrukwekkende diversiteit is een luxe rondreis door Chili én Argentinië een absolute aanrader. Bent u geïnteresseerd? Kijk dan eens naar onze rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. 

Rondreizen - Argentinië en Chili

De vele gezichten van een rondreis door Argentinië en Chili

Een rondreis door Argentinië en Chili is een reis om nooit meer vergeten. In het bijzonder vanwege de veelzijdigheid van de landen en hun adembenemende landschappen, maar de landen hebben meer te bieden. Vlieg naar Buenos Aires en maak kennis met de Argentijnse trots. Sluit vervolgens uw reis af in Santiago en proef de Chileense wijnen uit de diverse wijnstreken rondom de hoofdstad. De landen worden gescheiden door de imposante Andes die aan beide kanten zorgen voor een grote diversiteit aan indrukwekkende landschappen en bestemmingen. De grensovergangen zijn eenvoudig waardoor u gemakkelijk van het ene land naar het andere land reist. Bij Sapa Pana Travel hebben wij Chili en Argentinië meermalen, al dan niet met huurauto, bezocht. We kennen de mooiste routes, unieke plaatsen en ‘must see’ bestemmingen. Een unieke rondreis door Argentinië en Chili maken we compleet met speciale en comfortabele accommodaties op bijzondere locaties.

Patagonië

In het zuiden vindt u het ongerepte Patagonië met aan de Chileense zijde het bekende nationale park Torres del Paine en aan de Argentijnse zijde de beroemde en indrukwekkende gletsjer Perito Moreno. De adembenemende routes over de Carretera Austral in het zuiden van Chili en de Ruta 40 in Argentinië maken dat u dit prachtige gebied maximaal kunt beleven met uw eigen huurauto. 

Het Merendistrict

Maar ook op andere manieren kunt u een rondreis door Chili en Argentinië invullen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het merendistrict, wat ook wel noord Patagonië wordt genoemd? Geniet hier van smakelijke chocolade in Bariloche, het Zwitserland van Zuid Amerika en rijd de route van de zeven meren. Afwisselend over land en water steekt u de grens over naar het Chileense merendistrict waarbij u onderweg geniet van de adembenemende uitzichten. Bezoek het plaatsje Puerto Varas met de Osorno vulkaan op de achtergrond en reis door naar de archipel van Chiloé die uit 30 eilanden bestaat. Op deze plek gaat de uitbundige natuur hand in hand met een erg vriendelijke bevolking, fantastische mythologie, een bijzondere gastronomie en 150 bijzondere kerken en kapellen. 

Het droge noorden

Ook het noorden is zeker een bezoek waard tijdens uw rondreis waarbij u de Atacama woestijn in Chili en de Argentijnse Puna combineert. Een spectaculaire regio met een van de droogste plekken op aarde, uitgestrekte zoutvlakten, bizarre rotsformaties en onverharde wegen die enkel toegankelijk zijn met vierwiel aangedreven voertuigen. 

Meer over Argentinië of Chili?

Zelf een rondreis Argentinië en Chili maken?

Het is ons streven om van iedere reis een onvergetelijke reiservaring voor u als echte reisliefhebber te creëren. Als Latijns Amerika specialist adviseren wij u met plezier over een luxe rondreis door Argentinië en Chili. Indien gewenst vertellen wij u meer over een rondreis met of zonder huurauto. Kijk rustig rond op onze website voor meer informatie en de mogelijkheden. Heeft u vragen over Uw Unieke Reis of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan eenvoudig contact met ons op en dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een mail naar info@sapapanatravel.nl

Neem contact op