Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Meren in Argentinië

Kristalheldere rivieren en diepblauwe meren

Besneeuwde bergtoppen, diepblauwe meren, kristalheldere rivieren en uitgestrekte, dichte wouden zijn enkele ingrediënten die het Argentijnse merendistrict tot een geweldige bestemming maken!

Voor de echte natuurliefhebber

Het merendistrict loopt van Argentinië door tot in Chili. Het is het Andesgebergte met haar hoge besneeuwde bergtoppen die hier de natuurlijke grens tussen de twee landen markeert. San Carlos de Bariloche, in het kort; Bariloche, is de meest toeristische stad in het merendistrict en is de toegangspoort tot een indrukwekkend gebied voor de echte natuurliefhebber. U vindt hier prachtige natuur in zijn zuiverste staat met veel indrukwekkende rivieren en meren. In het merendistrict van Argentinië vindt u circa 20 grote meren waaronder het bekendste meer Nahuel Huapi. Alle meren zijn zeer rijk aan diverse soorten vis. Niets voor niets is deze regio zeer geliefd onder o.a. vliegvissers. Deze waterrijke regio biedt naast vliegvissen ook de mogelijkheid voor andere sportieve activiteiten, zoals; wandelen/trekking, skiën, raften, kajakken en klimmen.

Rondreis door Argentinië maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Argentinië maken, inclusief het Argentijnse merengebied, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen