Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Santiago de Chile

Een boeiende stad tussen de bergen

De Chileense hoofdstad is een moderne metropool met ruim 5,5 miljoen inwoners. Santiago geldt als een rustige en schone stad, waar het goed wonen is. In het centrum van de stad vindt u veel boeiende bezienswaardigheden en verschillende aantrekkelijke parken. Waar u zich ook bevindt in de stad, u bent altijd omringd door de bergtoppen van de Andes.

Santiago de Chile

Santiago, de hoofdstad van Chili, ligt op 522 meter hoogte en is op 12 februari 1541 gesticht door Pedro de Valdivia. Pedro de Valdivia koos voor juist deze locatie vanwege het klimaat en het gemak waarmee de stad hier kon worden verdedigd. Santiago heeft een mediterraans klimaat. Heet en droog in de zomer, van november tot maart, met circa 35 °C. De winter, van juni tot augustus, is zacht met maximaal circa 15 °C.

De Chileense hoofdstad is een moderne metropool met ruim 5,5 miljoen inwoners. Santiago geldt als een rustige en schone stad, waar het goed wonen is. In het centrum van de stad vindt u het presidentieel paleis, La Moneda,  het centrale plein 'Plaza de Armas' en talrijke musea. Santiago is een veilige stad, met een aantal aantrekkelijke wijken zoals Providencia , Bellavista en Vitacura. De stad is enorm groen, met vele lommerijke lanen en aantrekkelijke parken zoals het enorme stadspark Metropolitano, waarin ook de heuvel Cerro San Cristóbal is gelegen.

Rondreis door Chili maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Chili maken, inclusief een bezoek aan Santiago, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen