Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Meren en vulkanen in Chili

Ondoordringbare oerbossen en diepblauwe meren

Geniet in het merendistrict van de uitgestrekte, veelal ondoordringbare bossen, kristalheldere rivieren en diepblauwe meren. Een bijzondere regio voor natuur- en buitensport- liefhebbers, denk ook zeker aan vliegvissen. Daarnaast is dit het land van de Araucanos of Mapuche cultuur.

Het merendistrict van Chili

Het merendistrict van Chili is gelegen in de regio ‘La Araucanía’ en ‘Los Lagos’. Het merendistrict heeft 12 grote meren en zeker nog eenzelfde aantal kleinere meren met hiertussen rivieren, watervallen, bossen, thermale bronnen, het Andesgebergte en 6 vulkanen met de vulkaan Villarica als hoogste (2847 mtr). Het is een dunbevolkte regio met een Noord-Europees klimaat. Hier kunnen de zomers zeer aangenaam zijn. Een bijzondere regio voor natuur- en buitensport- liefhebbers, denk ook zeker aan vliegvissen. Het wordt hier qua landschap wel eens vergeleken met Zwitserland. Het heeft zeker raakvlakken, maar toch ook wel weer een geheel eigen identiteit.

Rondreis door Chili maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Chili maken, inclusief een bezoek aan het merendistrict, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen