Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Paramaribo

Het is de enige echte stad van het land, maar eigenlijk is het niet meer dan een groot dorp. De smeltkroes van culturen die Suriname is, komt hier het beste tot uiting. Prachtig zijn de historische gebouwen uit de koloniale tijd. Niet voor niets is dit gebied van de stad ook opgenomen op de lijst Werelderfgoed van Unesco.

De hoofdstad van Suriname

Paramaribo, de hoofdstad van Suriname is uiteraard de beste plek om een reis door Suriname te beginnen. Het merendeel van de Surinaamse bevolking leeft in en om deze stad, maar nog altijd voelt het meer als een provinciestadje, dan de hoofdstad van het land. Suriname is een smeltkroes van culturen en in Paramaribo komt dit het beste tot uiting. Prachtig zijn de historische gebouwen uit de koloniale tijd. Niet voor niets is dit gebied van de stad ook opgenomen op de lijst Werelderfgoed van Unesco.

Lees meer over Suriname en Paramaribo op ons blog

Rondreis door Suriname maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Suriname maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreis die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reis kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.