Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Mexico-Stad

Mexico-Stad is de perfecte start voor een reis door Mexico. Het is een aangename groene stad met mooie parken en aantrekkelijke wijken. U kunt in Mexico-Stad veel leren over de bewogen en veelzijdige geschiedenis van dit enorme land. Zo heeft  u een goede basiskennis om verder te reizen door het prachtige land.

Leer de geschiedenis in Mexico-Stad

Mexico-Stad is de perfecte start voor een reis door Mexico. Het is een aangename groene stad met mooie parken en aantrekkelijke wijken. U kunt in Mexico City veel leren over de bewogen en veelzijdige geschiedenis van dit enorme land, waarmee u een goede basiskennis hebt om verder te reizen. Maak een stadswandeling met een gids door het oude centrum, waarbij u onder meer het presidentiële paleis bezoekt. In dit presidentiële paleis heeft de beroemde Mexicaanse kunstenaar Diego Riveira een enorme muurschildering gemaakt, waarin de geschiedenis van Mexico uitgebeeld wordt. Vanuit het presidentiële paleis loopt u gemakkelijk naar de kathedraal, die eveneens gelegen is aan het centrale plein van de stad.

Rondreis door Mexico maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Mexico maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Mexico