Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Koloniaal Mexico

Met name in het noorden van Mexico-Stad speelde in 1911 de Mexicaanse revolutie zich af. Hier vindt u prachtige koloniale steden die nog steeds de gevoelens van de bevrijding en onafhankelijkheid oproepen. In deze regio staat de nationale trots van Mexico nog hoog in het vaandel. Deze bijzondere sfeer zult u zeker proeven tijdens uw reis door koloniaal Mexico.

De koloniale steden van Mexico

De koloniale steden van Mexico, ook wel 'Koloniaal Mexico' genoemd, liggen met name ten noorden van Mexico-Stad. Deze steden met vanzelfsprekend een rijke historie liggen 'als parels' verspreidt op de Mexicaanse hoogvlakte, op circa 1500 tot 2000 meter boven zeeniveau. Deze hoogte maakt het qua temperatuur aangenaam vertoeven.  Het bijzondere van het koloniale hart van Mexico is dat iedere plaats haar eigen typische sfeer en uitstraling heeft. Een bezoek aan deze regio is als een romantische reis terug in de tijd. 

Rondreis door Mexico maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Mexico maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Mexico